Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Charlotte Perrellis krisdrag med kärleken Anders Jensen – försöker rädda partnerskapet

11 sep, 2024, 16:00
Charlotte Perrelli och Anders Jensen
TT
Charlotte Perrelli och Anders Jensen tvingas till ett krisdrag för att rädda partnerskapet.
Annons

Charlotte Perrelli och Anders Jensen har byggt ett imperium tillsammans, utöver ett äktenskap. De drar in miljon efter miljon och verkar inte vara nöjda med att bara låta kapitalet ligga.

Charlotte drar in pengar på artistframträdanden och olika kommersiella samarbeten. Anders är VD för det ständigt växande bolaget Ryds Bilglas.

Anders Jensens mångmiljonklipp – i Charlotte Perrellis ekonomiska krisBrand logo
Anders Jensens mångmiljonklipp – i Charlotte Perrellis ekonomiska kris

Charlotte Perrelli och Anders Jensen

Nu har makarna fattat ett beslut om en ny gemensam investering. Charlotte och Anders ger sig in i sportbranschen!

RS Sports är ett företag inriktat på racketsport och säljer kläder som ska brukas när man spelar tennis och padel. Det grundades av den före detta tennisstjärnan Robin Söderling och affärsesset Magnus Alsterback, som har ett affärsmässigt partnerskap ihop.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Vi tror stenhårt på ert sinne för affärer, Anders och Charlotte! TT

De har genomgått en nyemission, och då har Charlotte och Anders pytsat in pengar. RS Sports har gått trögt på sistone och hade 2023 en förlust på 13,6 miljoner kronor.

Annons

– Charlotte har alltid gillat våra kläder och racketar och har använt dem när hon spelar padel, säger Magnus Alsterback till sajten Break it.

– Anders och jag känner varandra sedan länge via tennisen och det är två personer jag tycker väldigt mycket om.

Charlotte Perrellis svar på kritiken

Magnus och Robin har högtflygande mål. Den förstnämnde säger till Break it att tanken är att bolagen ska sexdubbla sin omsättning framöver. Hundra klubbar ska beställa och använda deras kläder.

– Sen kanske vi misslyckas men det är vår ambition iallafall och vi jobbar stenhårt för att lyckas, säger Magnus.

Charlotte och Anders har en liknande filosofi. Det märktes när Charlotte fick kritik på sitt Instagram-konto, från en följare som ställde frågan: varför är ni inte nöjda med det ni redan har?

"Vem har sagt att vi inte är nöjda? Ska man sitta på rumpan och sluta jobba? Njae, vi gillar att vara aktiva!", skrev Charlotte i sin giftiga replik.

Annons