Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Charlotte Perrelli om kampen med maken Anders Jensen: "Varit tufft"

17 okt, 2024, 18:30
Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Charlotte Perrelli och Anders Jensen visar upp stor lycka – men i bakgrunden har det varit tufft. Det bekräftar nu artisten själv.
Annons
5 saker du inte visste om Anders JensenBrand logo
5 saker du inte visste om Anders Jensen

Utifrån lever Charlotte Perrelli, 50, och Anders Jensen, 47, ett liv som många bara kan drömma om kantat av lyx, pengar och resor.

Men bakom den pampiga ytan finns mycket hårt jobb som också lett till att makarna faktiskt större delen av tiden inte ens bor med varandra.

Och Charlotte har varit öppen med att makarna går olika vägar för att få ihop livspusslet, där den ena gasar medan den andra mer stöttar. Och nu får vi veta mer om hur Anders kämpar.

Därför bor inte Charlotte och Anders ihop

Charlotte och Anders har mycket gemensamt, inte minst att de båda är oerhört driftiga och ambitiösa.

Den förstnämnda är ju en av Sveriges största artister med många framgångar under sitt bälte, den andra vd för Ryds bilglas som gjort succé med Anders i spetsen.

Annons

Men Charlotte och Anders har också en familj ihop, och då kan det vara svårt för båda att gasa lika hårt i jobbet. Något Charlotte pratat öppet om. Här har de tvingats gå olika vägar – där en i taget satsat mest på jobbfronten.

Ja, på sin blogg har Charlotte beskrivit hur hon tidigare var den som for och flängde i sitt jobb medan Anders mer höll ställningarna hemma, men att ett skifte skett.

Nu är det i stället främst Anders som reser med sitt jobb, och Charlotte som följer med när det passar. Och hennes bas är i Marbella, medan Anders bas är i Sverige just på grund av sitt jobb, vilket han nyligen bekräftade för Hänt.

Så det råder inga tvivel om att makarna kämpat för att Anders ska nå den succéposition han sitter på i dag. Och det berör även Charlotte nu när hon hyllar sin make som fått pris – efter allt slit i det dolda.

Charlotte Perrellis nya ord: "Sliter"

Anders har nämligen fått utmärkelsen "Best in Class M&A" och Charlotte är en oerhört stolt fru. Men hon sätter också ord på hur hårt Anders jobbat för att komma dit han är i dag:

"Så som du sliter …. Varje dag. Så enormt många förvärv ni gjort under dessa 10 år. Jag står bakom dig, vid din sida och jag ser allt", skriver Charlotte.

Hon fortsätter:

"Det har varit tufft på många plan många gånger men du tar dig igenom allt. Mamma lärde mig tidigt - Skam den som ger sig! Det är något vi anammat här hemma, i stort som smått. Skål för dig älskling".

Foto: TT

Annons