Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Charlotte Perrellis sorgliga besked – efter lyckan utåt: "Krossar mitt hjärta"

25 okt, 2024, 17:00
Anders Jensen och Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli visar ofta stor lycka utåt – men nu är det en allvarsam artist som pratar, när hon kommer med det sorgliga beskedet.
Annons
5 saker du inte visste om Anders JensenBrand logo
5 saker du inte visste om Anders Jensen

Charlotte Perrelli har varit i rampljuset i 30 år vilket också innebär att vi fått följa henne genom olika skeenden av livet – och det har hänt mycket.

Giftermål, barn, skilsmässa och en "ny" kärlek - som Charlotte nu varit gift med i nio år - Anders Jensen. Allt medan artisten fortsatt jobba hårt.

Ja, hon har gjort en riktig resa helt enkelt som inte gått Charlottes fans obemärkt förbi. Och nu kommer artisten med en känslosam uppdatering.

Charlotte Perrelli om tuffa tiden

Charlotte lever ett liv som många bara kan drömma om kantat av lyx, pengar och resor – men kändisskapet kommer också med en baksida.

Annons

Varje steg hon tar synas, inte minst när det krisat i privatlivet, som under Charlottes första mycket publika skilsmässa som sammanföll med när hon tävlade i Eurovision.

– Det var en väldigt jobbig tid och när jag idag ser bilder på mig där jag står och sjunger Hero ser jag bara en sjukt smal tjej som var otroligt olycklig, har Charlotte sagt i Stjärnorna på slottet.

Så att Charlotte behövt bli lite hårdhudad är inte konstigt. Och det är också något som en av hennes fanclubs på Instagram nu uppmärksammar.

Charlotte Perrellis sorgsna ord

Det är ett känslosamt inlägg där Charlotte får beröm för att hon lärt sig stå upp för sig själv. Något personen bakom publiceringen själv haft svårt för:

Annons

"Jag är så stolt över Charlotte för att hon lärt sig stå upp för sig själv, men som någon som precis lärt sig säga ifrån efter år av att ha varit mobbad och överkörd etc är det bara smärtsamt att veta att det är en trauma reaktion, och att vi antagligen aldrig skulle behövt lära oss om det inte vore för vårt trauma", går att läsa.

Något som uppenbart berör Charlotte. Hon har delat inlägget på sin egen Instagram med texten "Det här krossar mitt hjärta".

Charlotte Perrelli skriver ett känslosamt inlägg på Instagram
Charlotte Perrelli är uppenbart rörd efter sitt fans ord på Instagram. Foto: Instagram/laperrelli

Foto: TT, Instagram/laperrelli

Annons