Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Christian Bauer tar över podden med Pernilla – efter nio år med Wistam

29 sep, 2024, 19:00
Christian Bauer tar plats framför podd-mikrofonen.
Annons

Pernilla Wahlgren har många strängar på sin lyra. Hon sysslar med Wahlgrens värld, utsålda föreställningar, sitt eget hudvårdsmärke – och så podcasten Wahlgren och Wistam.

Den startades 2015 ihop med vännen Sofia Wistam, och har tuffat på nio späckade år. Men i söndagens avsnitt lyser Sofia plötsligt med sin frånvaro.

Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian Bauer

Därför tar Christian Bauer över podden

Ja, istället är det nygifta Christian Bauer som har slagit sig ned framför mikrofonen, och som tagit över podcasten.

Annons

Han och Pernilla befinner sig just nu på Maldiverna där de njuter av sin smekmånad, efter ett riktigt sagobröllop på Marbella.

Men det är inte så att Bauer är hennes nya man och poddpartner – inhoppet var högst tillfälligt. På Instagram berättar Christian varför han tog Sofias plats:

– Pga sjukdom (trasig röst) på Pernillas poddpartner Sofia Wistam fick jag äran/möjligheten att sända ”live” från vårt paradis, vår honeymoon på Maldiverna, skriver han.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren i Maldiverna
Foto: Instagram

Det är stora skor och fylla, och Christian vill gärna veta vad de inbitna lyssnarna tycker om hans vikariat – samtidigt som han försäkrar dem om att Sofia kommer tillbaka.

Annons

– In och lyssna och tala gärna sedan om vad ni tyckte om min ”debut” (såklart skall det inte bli någon vana☺️).

Sofia är snabb med att kommentera, och tackar för täckningen:

– Tack bästa Bauer för hjälpen!!!

Som tur är, är Sofia på bättringsvägen efter en envis sjukdom. Hon delar ett besked på sin egen Instagram:

– Första dagen ur sängen sedan i tisdags. Jag har varit så däckad. Halsfluss och hög feber. Nu går jag på penicillin och känner att vändningen är nära. Alla ni som är friska, glöm inte njuta!

Christian Bauers sociala medier-succé

Ja, det är inte dags riktigt ännu för Christian att bli podd-stjärna. Men visst har han blivit lite Wahlgrenifierad efter åren med Pernilla!

Annons

På Christians Instagram har han hela 63 tusen följare – och innan relationen med Pernilla var kontot privat, och hade bara några hundra som följde hans bestyr.

Nu har Christian en hängiven följarskara, och får till och med betalda samarbeten som de andra i familjen Wahlgren/Ingrosso!

Foto: TT

Annons