Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Christian Bauers ärliga ord till Benjamin – så är relationen egentligen

13 aug, 2024, 17:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
Christian håller inte tillbaka när han får chansen att prata om Benjamin.
Annons
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian Bauer

Pernilla Wahlgren var den eviga singeln som inte hade några planer på att träffa en partner – men när Christian Bauer sedan klev in i hennes liv omkullkastades allt.

Idag är Pernilla och Christian gifta och har en nära relation till varandras familjer. Något som nu blir extra tydligt.

Kärleken blomstrar! Karin Törnblom/TT

I podden ”Wahlgren och Wistam” berättar Pernilla Wahlgren hur det gick till när hon och Christian Bauer träffades.

Annons

– Vi har en gemensam vän som heter Fanny, jätteduktig makeup-artist, och det var hon som sa till mig någon gång när vi jobbade tillsammans, ”vet du, jag har en superkille åt dig”, säger Pernilla.

Hennes första svar var ”Tack, men nej tack, jag dejtar inte”. Vännen fortsatte sälja in Christian som en supermatch och toppenkille.

– Så fick jag se lite bilder, ”nämen, fan, han ser ju jättetrevlig ut”.

Relationen mellan Christian och Benjamin

Under tiden Pernilla och Christian har varit ett par har Christian hunnit etablera en stark och kärleksfull relation till Pernillas barn.

Nu går han ut på sociala medier med några väl valda ord om Benjamin.

"Ryser och får gåshud (igen!!), när jag skriver detta, vilken show du/ni skapat. Är mållös och tack för att jag fick uppleva detta på ett totalt utsålt Stockholm Stadion." Skriver Christian i sitt inlägg.

Annons

Att Benjamin och Christian verkligen funnit varandra går inte att sticka under stolen. Under Pernilla och Christians magiska vinterbröllop så valde Benjamin att stiga fram vid altaret för att dedikera en låt till brudparet.

Björn Larsson Rosvall/TT

I podden ”Wahlgren & Wistam” säger Pernilla att de valde att ha bröllopet redan i vintras då ”tiden går så fort och livet är skört”.

– Då kände jag så här: ”Ska vi inte bara samla familjen?”. Alla är hemma nu, mamma och pappa brukar vara i Spanien på vinterhalvåret, syskonen samlade, vi har fått en ny liten medlem i familjen, säger Pernilla.

Annons

Vi är glada att se att ni alla har en så fin relation till varandra!

Bild: TT/Instagram

Annons