Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Christians present till alla bröllopsgäster: "Absolut inte gratis"

13 sep, 2024, 08:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
Christian Bauer gör ett generöst drag inför bröllopet.
Annons
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian Bauer

Nu är det inte långt kvar tills dagen med stort D är här – Pernilla Wahlgren och Christian Bauers bröllopsdag såklart!

Hela familjen Wahlgren/Ingrosso/Bauer har redan hunnit flyga ner till Marbella och gör sig nu redo för att fira kärleken! Paret har förmodligen nerverna på helspänn – bröllopet som planerats under en väldigt lång tid ska nu gå av stapeln.

Men vad kan egentligen gästerna förvänta sig?

Det avslöjar nu Pernilla i en intervju med Expressen.

Annons
Snart gifter de sig! Karin Törnblom/TT

De storslagna bröllopet kommer pågå i hela tre dagar i södra Spanien och inte blir det ett litet bröllop heller – hela 130 gäster sitter just i detta nu och fixar sig inför vigseln.

Bröllopet kommer att äga rum på Finca la concepción i Marbella och det är en riktigt lyxigt fest som väntar! Då Pernilla inte har haft särskilt många stora fester tidigare så vill hon nu passa på och slå på stort.

– Inte bara att vi ska ha livets bröllopsfest utan jag har faktiskt aldrig haft en stor fest på det här sättet. Jag fyller år på julafton så jag firar inte min födelsedag så det är första gången som jag gör det här och det känns stort att så många gäster flyger in, säger hon till kvällstidningen.

Annons

Pernilla visar nu även upp bilder på Instagram titt som tätt att fler och fler gäster anländer till paradiset – nu även familjens minsting, Pernillas barnbarn Kalí.

Christian generösa gåva till gästerna

Inte nog med att bröllopet redan är påkostat som det är – Pernillas framtida make Christian Bauer har även ordnat med speciella gåvor till alla 130 gäster.

– Christian är otrolig, han har styrt upp, det är scheman, de får goodiebags. Han har fixat specialpresenter till alla gäster, säger Pernilla till Expressen.

Annons

När kvällstidningen sedan ställde frågan kring vad kalaset tillslut landat på svarade Pernilla:

– Det kommer jag inte svara på men nej, det är absolut inte gratis, men när jag tycker att det blir för dyrt så får jag bara tänka så här att, ”vad fan”, jag har aldrig haft en stor fest. Jag har haft två stora fester när jag fyllt år och båda har varit överraskningsfester, vilket betyder att någon annan har betalt för kalaset så det är verkligen pay back time… nu ger jag tillbaka, säger Pernilla och är tydlig med att Christian också är med och betalar för bröllopet.

Vi hoppas ni får en fantastisk helg Pernilla och Christian – länge leve kärleken!

Bild: TT/Instagram

Annons