Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Christina Schollin bekräftar relationen – med mannen vi alla känner igen: ”Återförenats som par”

22 sep, 2024, 12:00
Christina Schollins underbara besked med skådespelaren vi känner igen!
Annons
TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina SchollinBrand logo
TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina Schollin

Christina Schollin är en entertainer av rang. Hon är en av Sveriges mest erfarna skådespelare och trots att hon hunnit fylla 86 år tycks hon inte ha några planer på att lämna rampljuset.

Längs vägen har hon byggt upp många vänskapsrelationer med sina kollegor. Inte minst skådespelaren Per Ragnar, som hon spelade mot i den populära såpan Tre Kronor.

– Vi är nära vänner, så mycket kan jag säga. Vi hörs ibland. Utöver det kan jag säga att man får känslor för allihop. Efter varje produktion säger vi skådespelare alltid: ”Åh, vi måste ses efteråt!” I många fall blir det tyvärr aldrig så, har Christina Schollin sagt till Hänt.

Annons
Christina Schollin
Christina Schollin älskar att uppträda i rampljuset. Karin Törnblom/TT

Christinas lycka: ”Återförenas som par!”

Men med Per Ragnar är det annorlunda. Han och Christian har förblivit goda vänner under alla år, något som de båda tycks värdesätta och uppskatta enormt mycket.

Nu har de dessutom återförenats som kollegor i tv-serien Familjen Andersson. I ett inlägg på Instagram berättar Christina själv om känslan att få jobba med Per Ragnar igen.

”Så har vi återförenats som par Per Ragnar och jag i serien familjen Andersson på SVT. Det var verkligen roligt att vara med i denna mycket underhållande serie”, skriver Christina Schollin.

Annons

Följarnas glädje efter beskedet

I kommentarsfältet är det många som är överlyckliga att åter se Christina Schollin och Per Ragnar tillsammans.

”Ja det va inte många som trodde ”Sten Frisk” och ”Birgitta Wästberg” skulle bli ett par, men det va fantastiskt att se er i ”Familjen Andersson”. Det va härliga roller ni gestaltade”, skriver en person.

”Per Ragnar vilken underbar skådespelare och även Christina”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons