Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Christina Schollin visar upp okända sonen – har bestämt sig

12 jul, 2024, 22:00
Christina Schollin visar äntligen upp okända sonen.
Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Familjen Wahlgren/Ingrosso behöver ingen närmare beskrivning. De flesta i familjen har valt karriärer som skådespelare och artister, vilket bäddat för det omfattande kändisskap som de figurerar i.

Christina Schollin och Hans Wahlgren har helt enkelt sett till att föra över sina underhållningsgener till yngre generationer, vilket gjort att familjen i dag är en av Sveriges kändaste.

Men det finns en person i familjen som är relativt okänd. Christinas och Hans äldste son Peter Wahlgren har nämligen valt att gå en helt annan väg, en väg långt utanför rampljuset.

Annons
Christina Schollin
Christina Schollin.Malin Hoelstad/SvD/TT

Peter Wahlgrens beslut

I andra familjer hade det inte varit speciellt oväntat karriärsval, men när det kommer till familjen Wahlgren sticker det onekligen ut att ha någon som inte jobbar med underhållning.

– Han har blivit brandman. I 27 år jobbade han på bank, och så träffade han en 20 år yngre flicka som var från Borlänge. Han hade fått nog av banklivet. Han flyttade upp till Dalarna, köpte en stor herrgård och fick sitt första barn vid 51 års ålder, berättade Christina i ”Skavlan” 2019.

Annons

Christina visar upp okända sonen

Men Peter är nära familjen. Nu har Peter fyllt år och Christina har uppmärksammat den okända sonen med att lägga upp en bild på sin Instagram.

”Grattis Peter som fyller år idag och grattis Niklas som fyllde år 8 juli. Det är en märklig känsla när barnen är äldre än vad man själv känner sig! Ha ha ha ha ha punkt älskar er och är så lycklig över att ni vuxit upp till riktigt bra människor”, skriver hon.

I kommentarsfältet är det många som reagerar över den okända sonens uppenbarelse.

Annons

”Du är fantastisk Christina. Klart att det blir fina barn med så underbara päron som du och Han”, skriver en person.

”Med dig som mamma kan det bara bli fina barn Christina”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons