Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg Höiby

Christina Schollins sorgliga beslut – två månader efter maken Hans död

11 jul, 2024, 16:00
Christina Schollin berättar själv om det sorgliga beslutet.
Annons
Hans Wahlgren är död – blev 86 år gammalBrand logo
Hans Wahlgren är död – blev 86 år gammal

Familjen Wahlgren har alltid stått varandra nära. Men för två månader kom det tråkiga beskedet att Hans Wahlgren dött, 86 år gammal. Han efterlämnade sig en familj i stor sorg.

”Med din dotter uppkrypandes bredvid dig i sängen trygg i din famn och din son sjungandes godnattvisan du nattat oss alla till genom åren. Alla vid din sida. Där kunde även du nu slumra in i ro", skrev barnbarnet Bianca Ingrosso på Instagram.

Hans Wahlgren och Christina Schollin
Hans Wahlgren och Christina Schollin levde tillsammans i 67 år.Karin Törnblom/TT

Christina Schollins liv med Hans

Christina Schollin levde med maken Hans i 67 år. De träffades i ung ålder, fick flera barn tillsammans och vandrade sedan dess sida vid sida genom livet.

Annons

Det ”stora röda huset” på Lagnö blev en samlingspunkt för hela familjen, en plats som barn och barn älskades att samlas på om somrarna och tillbringa kvalitetstid ihop.

Men Hans och Christina hade också ett älskat hem i spanska Nerja. Där brukade de bo när det blev för kallt i Sverige och kom att bli en plats där de njöt av sol, bad och härlig mat.

Christina Schollin tömmer huset

Nu har Christina börjat tömma huset i Spanien. I ett inlägg på Instagram skriver hon om det sorgliga beslutet:

”Idag är det två månader sedan som Hans somnade in. Jag befinner mig i Nerja för att tömma vårt hus Casa Angel som är till försäljning. Här har vi under 24 års tid haft det underbart tillsammans Hans och jag”, skriver hon och fortsätter:

”Det är en epok som är över men jag minns hur mycket roligt vi har haft här i vårt älskade Nerja. Minnena lever för evigt”.

Foto: TT/Instagram

Annons