Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

David Batra bekräftar relationen – syns ihop med kändiskvinnan

09 sep, 2024, 11:00
David Batras drag mitt framför hertiginnan Sarah Ferguson.
Annons

David Batra vet hur man håller låda. Med sina skämt har han blivit en av Sveriges mest folkkäre komiker och har i flera hår kunnat ta betalt för sin humoristiska sida.

David Batra om hemliga spelet bakom kulisserna med SVT: ”Blev orolig”Brand logo
David Batra om hemliga spelet bakom kulisserna med SVT: ”Blev orolig”

Nu har entertainern från Lund åter hamnat i rampljuset. Återigen är det hans skojfriska sida som gjort succé och roat massan, även om det den här gången skett i privat regi.

Förra veckan var han nämligen en av gästerna på den årliga The Perfect World-galan, en välgörenhetsorganisation vars syfte är att belysa behovet av naturskydd och öka kunskapsnivån kring djur i kris.

Annons
David Batra och Sarah Ferguson
David Batra och Sarah Ferguson på The Perfect World Foundation Award Gala på Börsen i Göteborg. Thomas Johansson/TT

David Batras möte med kändiskvinnan

Galan, som anordnades på Börsen i Göteborg, hade samlat kändisar från världens alla hörn. Bland andra var den brittiska kungligheten Sarah Ferguson på plats för att ta del av festligheten.

Som organisationens globala ambassadör har hertiginnan en självklar plats på galan – och den här gången blev hon bordsgranne med ingen mindre än just David Batra.

De hade en trevlig kväll tillsammans. Samtalade flitigt, skrattade glatt och när hon skulle hålla tal på scen hade hon blivit så tagen av sin bordskamrat att han fick ett omnämnande.

Annons

– David har aldrig varit här tidigare. Han kommer från Stockholm. Och han säger till mig: ”Jag har aldrig haft så här roligt, inte på väldigt länge. Det här är inte en svensk fest. Det här är ju kul.” Så grattis. Nu är du invald i The Perfect World och vi ska ut och resa, sa Fergie enligt Expressen.

Bekräftar relationen

Tillsammans hade David och Fergie bestämt att de skulle besöka ett av organisationens projekt i Brasilien.

– Ja, nu börjar vårt nya liv, sa Batra efter galan.

Annons

Om resan blir av eller inte återstår att se, men det man i alla fall kan konstatera är att Batra fått en ny vän.

– Hon är väldigt rolig. Hon är ju som en komiker. Just det här att plocka upp vad som händer i rummet är hon väldigt bra på, och det är något få kan egentligen.

David Batra och Sarah Ferguson
David Batra och Sarah Ferguson har ett förtroligt samtal. Thomas Johansson/TT
David Batra och Sarah Ferguson
David Batra och Sarah Ferguson blev goda vänner under kvällen. Thomas Johansson/TT
Annons

Foto: TT

Annons