Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Detektiverna-profilen uthängd av kollega: "Otrevligaste jag har träffat"

22 sep, 2024, 08:00
Detektiverna i SVT
Janne Danielsson JAD
En av profilerna i SVT:s Detektiverna pekas ut som otrevlig av en kollega.
Annons

Detektiverna är tänkt som SVT:s andliga efterföljare till Bäst i test. Public service förlorade som bekant rättigheterna till formatet, som bytte kanal till TV4.

Precis som Bäst i test är Detektiverna ett lekprogram där de tävlande ska försöka klara av mer eller mindre utflippade utmaningar. De tävlande är Anis Don Demina, Morgan Alling, Kristina "Keyyo" Petrushina, Arantxa Alvarez, Nassim Al Fakir, Nisse Hallberg och Sussie Eriksson.

Då slutar Babben Larsson med ”Bäst i test” – har bestämt sigBrand logo
Då slutar Babben Larsson med ”Bäst i test” – har bestämt sig

Detektiverna-profilen Anis Don Demina pekas ut som otrevlig

Detektiverna
Detektiverna blev en tittarsuccé! Janne Danielsson JAD

Stämningen framstår alltid som god i programmet – men kanske är sanningen mer komplex än så. Artisten och Så mycket bättre-profilen Peg Parnevik ger nämligen ett väldigt intressant svar när Expressen ställer frågan om vem som är den otrevligaste kändisen som hon har träffat.

Annons

– Ska man bara slänga ur sig, vem bry sig… Anis Don Demina, tycker jag, säger Peg.

Peg hävdar att hon står för sina ord och att Anis är falsk.

– Vi klickar inte. Jag tycker inte alls att han är som han framstår. Bakom kulisserna så tycker jag inte att han är så trevlig. Eller i alla fall inte mot mig, så det kanske bara är jag, säger Peg.

– Jag tycker att om någon inte är trevlig bakom kulisserna, mot alla som jobbar där, mot andra kollegor, då tycker jag inte att man är trevlig, då är det fejk.

"Anis Don Demina har varit oskön"

Det här är inte första gången den typen av kritik riktas mot just Anis. Melodifestivalen-profilen Samir Badran vittnade om att han och parhästen Viktor Frisk först var vänner med Anis – sedan hände något.

– Sedan han blev känd har han varit oskön mot både mig och Viktor och pratat ner oss vilket gjorde mig extremt besviken! Och nu under Mello har han inte pushat oss överhuvudtaget, har Samir sagt till Aftonbladet.

– Jag tycker att man ska vara ödmjuk och schysst mot dem som hjälpt till på vägen upp och inte pissa på folk när man står på toppen! Han visade sin rätta sida när han väl lyckades! Därför blockade jag honom.

Annons