Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Doktor Mikael träder fram i direktsändning – dystra orden: "Lotta Engberg skilt sig"

06 sep, 2024, 07:00
Mikael Sandström och Sofia Geite
Mikael Sandström i Nyhetsmorgon för att prata hälsa – men plötsligt kommer Lotta Engberg på tal. Och Mikaels ord chockar alla.
Annons
Mikael ”Soldoktorn” Sandström vägrar svara på frågan om Lotta EngbergBrand logo
Mikael ”Soldoktorn” Sandström vägrar svara på frågan om Lotta Engberg

I tolv år har Mikael "Soldoktorn" Sandström agerat husläkare i Nyhetsmorgon och delat med sig av matnyttig information kring hälsa och kroppen.

Och han har blivit väldigt populär! Mikael har ju verkligen pondus och är inte heller rädd för att bli personlig i det direktsända programmet – vilket vi nu fått se prov på igen.

Ja, mitt i sitt segment byter plötsligt Mikael spår och börjar prata om sin kärlek, Lotta Engberg. Och hans ord får alla att haja till.

Annons

Mikaels ord: "Har Lotta Engberg skilt sig?"

Mikael är i Nyhetsmorgon-studion för att prata om riskerna med multitasking, det vill säga att göra flera saker samtidigt, där han verkligen håller upp ett varningens finger:

– De som har bättre koncentrationsförmåga, inte störs och lär sig det här i tidigare år, får bättre skolbetyg än de som alltid måste vara med. Det händer ju någonting.

Mikael är även bra på att ge tydliga exempel och det gör han även denna gång – men valet av exempel får programledarna att synligt reagera.

Ja, han använder sig nämligen av ingen mindre än just sambon Lotta – och kastar in skilsmässa i mixen:

– Särskilt med sociala medier. Vad är det som har hänt? Har Lotta Engberg skilt sig? Det måste vi ju veta nu, säger Mikael.

Mikael Sandströms besked om Lotta

Programledarna Sofia Geite och Martin Järborg är inte sena med att reagera på de dystra orden:

Annons

– Ja, framför allt vill man ju veta det om man lever med henne, säger Sofia med glimten i ögat.

Mikael svarar lika skojigt tillbaka och säger att det nog inte skett inom den senaste kvarten. Pjuh! Att ens höra Lotta och "skilsmässa" i samma mening får en ju att hoppa till. Men allt är alltså i sin ordning! Mikael och Lotta är nu inne på sitt fjärde år tillsammans, och är dessutom inte gifta.

Se det roliga ögonblicket i videon nedan!

Foto: Skärmdump TV4

Annons