Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Dominika väljer att flytta ut – har bestämt sig

18 okt, 2024, 13:00
Artisten Dominika Peczynski och fästmannen Anders Borg har bestämt sig – stora förändringen i relationen.
Annons

För två år sedan kom chockbeskedet att före detta artisten och PR-drottningen Dominika Peczynski och tidigare finansministern Anders Borg skiljer sig. Skilsmässoansökan signerades via nätet och gick igenom utan betänketid.

Så är Dominika Peczynskis & Anders Borgs relation – efter allt dramaBrand logo
Så är Dominika Peczynskis & Anders Borgs relation – efter allt drama

Ett dygn senare hade Dominika ångrat sig. Beslutet var nämligen fattat i all hast efter att hon tröttnat på Anders Borgs besatthet av sin ipad och nyheter om världsekonomin.

– Det var stundens ingivelse, men det känns inte annorlunda nu. Vi är ihop och har inte gjort slut, och vi gjorde heller inte slut när vi skilde oss. Det var bara lite drama som behövde få komma ut, det behövde hända någonting, sa Dominika Peczynski till Aftonbladet.

Annons
Anders Borg och Dominika Peczynski
Anders Borg och Dominika Peczynski. Eero Hannukainen/TT

Dominikas beslut med Anders

Nu kan Dominika glädjas att det hänt något i livet. Hon och Anders kommer flytta från sin lägenhet i Stockholm, redo att bosätta sig i en ny i den svenska huvudstaden.

”Vi håller på och säljer vår lägenhet, eftersom den är på tok för stor. Den inköptes när vi hade fem hemmaboende barn som alla skulle ha varsitt rum. Nu har dessa barn blivit unga vuxna och har egna boenden. Bara Harry som är 13 år bor kvar.”, skriver Dominika på Instagram och fortsätter:

Annons

”En stylist har varit här och fixat. Avplottrat stället helt enkelt. En massa saker har åkt på magasinering. Lägenheten säljs via Eklund Stockholm New York, eller ESNY kort och gott.”

Följarna reagerar kraftigt

I kommentarsfältet är det många som är nyfikna på vart det bär av.

”Så spännande, har ni hittat ett nytt boende än…? Låt oss få följa med på er resa”, skriver en person.

”Men alltså ert hem är ju helt fantastiskt- jag går helt banans här nu i ditt flöde. Hur fa** har jag kunnat missa detta?” skriver en annan.

”Fint ju, men stor lägenhet blir ett evigt städande”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons