Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

E-type har bestämt sig med Melinda – efter 2 år ihop

15 jul, 2024, 17:00
Martin "E-Type" Erikson och Melinda Jacobs talar ut – och berättar om situationen i relationen.
Annons
E-type i tårar – hyllar Melinda JacobsBrand logo
E-type i tårar – hyllar Melinda Jacobs

Lite mer än två år har gått sedan Martin "E-Type" Erikson, 58, bekräftade relationen med Melinda Jacobs, 40 – sedan har det gått undan.

Ja, i dag är de föräldrar till lilla dottern Izadora, 1, och har totalt fyra fosterhemsplacerade barn hos sig, och så har Melinda tre biologiska barn sedan tidigare.

Så full rulle hemma hos makarna Erikson/Jacobs! Och paret sticker inte under stolen med att det är en speciell situation de har på sina händer...

E-Type om situationen med Melinda

Det är i Nyhetsmorgon som Martin och Melinda meddelar att deras familj växt så att de numera är ett hushåll om tio personer.

Något som båda makarna uppenbart är lyckliga över. Samtidigt sätter de ord på vad som krävs för att få ihop allt, vilket är en kombination av "tillsammanstid" och egentid.

Annons

– Jag har ju lång erfarenhet av turnélivet med mycket folk, så det funkar. Men visst är det annorlunda, så är det ju, säger Martin när programledare Rania frågar hur det är att leva i den här konstellationen.

Martin fortsätter och säger att han älskar att "samla folk" och att det är något han gjort hela sitt liv, och att han nu helt enkelt får göra det på heltid.

Samtidigt hymlar han inte med behovet av att också vara själv. Som han förklarar i sändningen:

– Sen såklart har man ett behov... Jag har ett ganska stort behov när jag jobbar och skriver musik och målar och grejer, då behöver jag vara själv, så det är precis två sidor av ett mynt.

E-Type blir synligt tagen i direktsändning

Visst är det ett klurigt familjepussel Martin och Melinda har på sina händer. Samtidigt bringer det makarna mycket lycka.

Och för Martin är det stort att ha blivit pappa, som han öppet pratade att han längtade efter i sommar i P1 2022.

Ja, när dottern Izadora kommer på tal i Nyhetsmorgon-intervjun säger han till och med att han inte kan prata om henne utan att börja gråta:

– Hon är magisk, säger han synbart tagen om sin älskade dotter.

Foto: TT

Annons