Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Efter 1 år! Melinda Jacobs och E-Type berättar om otroliga lyckan: "Bästa dagen"

18 sep, 2024, 11:00
Melinda Jacobs och E-Type tar till orda efter ett år och delar med sig av ett lyckligt besked.
Annons

Melinda Jacobs och maken Martin "E-Type" Erikson seglade snabbt upp till att bli ett av kändis-Sveriges absolut hetaste par.

Nu har de kilat stadigt i en bra bit över två år, och parets lyckliga besked har avlöst varandra på löpande band! Och nu är det dags igen: här berättar Melinda och Martin om sin enorma lycka.

E-type i tårar – hyllar Melinda JacobsBrand logo
E-type i tårar – hyllar Melinda Jacobs

Melinda Jacobs och E-Type berättar lyckliga beskedet

Under tisdagen firade turturduvorna nämligen ettårig bröllopsdag, och Melinda uppmärksammade det hela med en video från den stora dagen:

Annons

– Bröllopsdag! Tänk att det idag gått ett helt år😍Den här filmen tål att delas om och om igen. Bästa bästa dagen. Hoppas han friar igen 😉♥️

I kommentarsfältet samlas vänner, bekanta och följare för att gratulera paret till milstolpen.

Visst kan man också konstatera att tiden har gått fort. Melindas och Martins bröllop i fjol var ju årets stora nöjes-grej, med en minst sagt kändistät gästlista: statsminister Ulf Kristersson, Carola Häggkvist, Christian "Kicken" Lundqvist och Ernst Billgren var några av gästerna.

Annons

Nakenchocken på Melinda Jacobs stora dag

Låt oss blicka tillbaka till den där speciella sensommardagen. 300 inbjudna gäster intog Vadstena Klosterkyrka, och utanför hade nyfikna lokalbor samlats för att få sig en glimt av paret.

Melinda bar en champagnefärgad puffig tylldröm, som designern Emma Filipsson sytt om specifikt för henne. Martin bar vad han kallar för en "dracula-kostym" i guld, som han köpt i en goth-butik i England. I famnen bars parets dotter Izadora, som vid tillfället var en bit över ett halvår.

Annons

Och inte ett öga var torrt under vigseln – i alla fall inte brudgummens, som brast ut i tårar redan innan paret sagt "ja".

Martin "E-type" Erikson och Melinda Jacobs under vigseln
En känslosam dag för alla inblandade. Jeppe Gustafsson/Shutterstock

Vigselförrättare var ingen mindre än vår first lady, Birgitta Ed, som är en nära vän till paret. Det var också ihop med Ulf Kristersson och Birgitta Ed som det nygifta paret åkte droska från vigseln.

Statsminister Ulf Kristersson och frun Birgitta Ed Kristersson med Melinda Jacobs och E-Type.
Lyckan gick att ta på efter att paret förklarats äkta makar. Carolina Byrmo / Aftonbladet / Aftonbladet / TT

Efter kyrkan väntade bröllopsfest ända in i småtimmarna med alla nära och kära – och en viss komiker bjöd på nakenchock. Ja, en minnesvärd dag, med andra ord.

Foto: TT

Annons