Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg Höiby

Efter alla frågetecken och vändor – nu visar Måns Zelmerlöw upp nya

15 jul, 2024, 05:00
Måns Zelmerlöw har varit kryptisk kring ett nytt projekt i Båstad – men nu rätas alla frågetecken ut och han visar upp sin nya.
Annons

Trots ruskigt väder på många håll har sommaren svept in över landet, och den tillbringar sångfågeln Måns Zelmerlöw som så många andra i idyllen Båstad.

Det är en plats han håller varmt om hjärtat – och nu har han all anledning att tillbringa ännu mer tid där.

Därför lämnar Anders Kraft TV4 – efter 28 årBrand logo
Därför lämnar Anders Kraft TV4 – efter 28 år

Måns Zelmerlöws kärlek till Båstad

Måns har många kopplingar till det skånska semesterparadiset. Han har sommarhus i Kattvik, och är involverad i populära festivalen Summer On som varje år drar en stor festsugen publik med några av våra främsta artister i spetsen.

Annons

Anledningen till att Måns valde att skaffa hus just i Kattvik var enkel. Där har han själv tillbringat sina somrar sedan han var liten, eftersom hans föräldrar hade ett hus där. När Måns sedan lämnade Sverige för kärleken och London var det självklart att själv skaffa sig ett tillhåll nära föräldrarna.

Dessutom är ju Måns en riktig tennisfantast. Han har själv tävlat i sporten, och spelat sedan han var ung. Och är det något Båstad vet hur man gör på somrarna, är det just tennis. En plats klippt och skuren för honom, med andra ord!

Måns Zelmerlöw spelar tennis
Måns har många talanger!BJÖRN LARSSON ROSVALL / TT
Annons

Måns Zelmerlöw berättar om nya – efter alla spektulationer

Inför sommaren har Måns på sina sociala medier hintat om ett nytt projekt, som ska ha sin bas i just Båstad. Men exakt vad det gällt har varit oklart – och frågetecknen har varit många.

I slutet av juni sökte Måns serviceinriktad personal, som ville jobba med kaffe och vin i en mysig trädgård i Båstad – men mer än så berättade han nu.

Men nu är det äntligen ute för alla vad han sysslat med: MZ Beans & Grapes.

Annons

Han beskriver sin nya kaffevagn som en pop-up lounge, som serverar kaffe och vin i en mysig trädgård. Dessutom spelar DJ:s, och de skriver att man kan vänta sig "härliga överraskningar och spännande hemliga live gig".

MZ Beans & Grapes har öppet tills mitten av augusti, innan det är dags att stänga igen för sommaren. Så spännande!

Foto: TT

Annons