Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Efter fem byter programledare med omedelbar verkan – möts av kraftiga reaktioner

19 aug, 2024, 16:00
Nytt ansikte dök upp i direktsändningen av Efter fem.
Annons

Svenskarna har njutit av sommaren. För många har det varit semester, med svalkande bad och härlig sol, samtidigt som de avnjutit en god middag i goda vänners lag.

Agneta Sjödins ärliga ord om relationen till Tilde de Paula EbyBrand logo
Agneta Sjödins ärliga ord om relationen till Tilde de Paula Eby

Men nu börjar verkligheten komma tillbaka. De flesta har återgått till jobbet, vilket betyder att mycket av den vardags som vi är så himla vana vid börjar ta form igen.

TV4 har vi redan börjat märka av en rad förändringar. Det populära aktualitetsprogrammet Efter fem har återvänt till rutan och fått de nyhetssugna tittarna att jubla hemma i tv-sofforna.

Annons
Tilde de Paula
Tilde de Paula Eby under sändningen av TV4:s nyhetsprogram Efter fem. Alex Ljungdahl/Expressen/TT

Tilde de Paula saknas

Det är dock inte den enda förändringen. I söndagens sändning var det nämligen utan programledaren Tilde de Paula vid rodret. I stället var det Axel Pileby som rattade skutan, samtidigt som han hade en ny TV4-profil vid sin sida.

TV4-stjärnan Matilda Boza hade nämligen letat sig in i studion, redo att hoppa in och visa att hon även kan göra Efter fem när programmet behöver få in folk.

”Äntligen är det dags för söndag i Efter fem, en perfekt uppladdning inför veckan som kommer! Idag får vi hänga med Matilda, Axel och Max”, skriver Efter fem på Instagram.

Annons

Tittarna reagerar kraftigt

Tittarna verkar dock helnöjda med Matilda Boza i Efter fem. I kommentarsfältet är det flera personer som visar sin uppskattning och hyllar TV4:s beslut att plocka in profilen.

”Underbart gäng och Matilda är kanon i programledarrollen!”, skriver en person.

”Axel, Max, Matilda Var rädd om dessa TV4!!!!!”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons