Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Efter fem-stjärnan har hittat kärleken – visar upp nya pojkvännen!

12 jul, 2024, 10:45
Kollegorna jublar när profilen avslöjar kärlekslyckan!
Annons

Det är en sammansvetsad skara som nästan varje dag rattar nyhetsprogrammet Efter femTV4. I spetsen hittar vi proffsiga Anna Brolin och Tilde de Paula Eby, som får sällskap av stjärnor som Henrik Alsterdal och Axel Pileby.

Och nu jublar kollegorna. Profilen Filip Stiller som synts mycket i Efter fem har nämligen hittat kärleken.

Därför lämnar Anders Kraft TV4 – efter 28 årBrand logo
Därför lämnar Anders Kraft TV4 – efter 28 år

Därför petades stjärnan från Efter fem

Filip Stiller blev snabbt poppis i rutan när han jobbade som nyhetsuppläsare och sidekick i Efter fem, och fick till och med äran att gästspela som programledare i Nyhetsmorgon under semestern.

Annons
Filip Stiller
Foto: Instagram

Men från årskiftet har den uppmärksamme noterat att Filip lyst med sin frånvaro i rutan. Sajten Hänt kunde rapportera att han bytt roll, med anledning av TV4:s sparpaket som lett till omorganisation.

– Jag blev självklart jätteledsen. Jag hade kämpat så oerhört länge för att bli permanent nyhetsankare på TV4 och äntligen lyckats. Så att förlora det, det kändes tungt, sade Filip själv till Expressen om förändringen.

Han arbetar dock kvar på kanalen och Efter fem, men som redaktör bakom kulisserna.

Annons

Filip Stiller visar upp nya pojkvännen

Nu har Filip en glädjande nyhet att dela med sig av till alla tittare. Han har nämligen hittat kärleken, och presenterar den nya pojkvännen Hugo på Instagram:

– Allihopa, träffa Hugo! Han är den mest kärleksfulla, lättsamma, söta, positiva och stiliga pojkvännen någon någonsin kan ha, skriver han.

Han berättar att Hugo bor i Norge, så de har ett distansförhållande, han älskar opera, och håller på lära Filip bodybuilding. I kommentarsfältet haglar gratulationerna in, och kollegorna stämmer in i kören:

Annons

"El AMOR! ❤️" skriver Tilde de Paula Eby.

"Grattis till kärleken! ❤️❤️" kommenterar Henrik Alsterdal.

Foto: TV4/Instagram

Annons