Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Emilio Ingrossos trista besked med Åsa – flyttar ut med omedelbar verkan

17 okt, 2024, 10:00
Åsa Ingrosso bekräftar tråkiga beslutet – kan inte längre bo kvar.
Annons

Åsa och Emilio Ingrosso lever ett lyxliv som är få förunnat. Livet i La Bonanova på Mallorca varvas med en lägenhet i Vasastan i Stockholm och tillsammans äger de ett krogimperium som tar sig uttryck i både Spanien och Sverige.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

De delar mer än gärna med sig av sin lyxiga vardag, som innehåller allt från härliga middagar på restaurang, fix hemma med lägenheten och en bråkig terass på Mallorca.

”Vi har varit i Sverige i en månad och under tiden har våra byggare dragit ett bevattningssystem och belysning till alla växter, slipat och oljat in alla möbler. Monterat upp två stora pergolas så att vi ens kan vistas här uppe”‚ skrev Åsa i ett Instagraminlägg 2022.

Annons
Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso
Åsa och Emilio Ingrosso lever ett lyxigt liv på Mallorca. Karin Törnblom/TT

Åsa och Emilio Ingrosso flyttar

Den vackra uteplatsen har fortsatt att tjorva för paret. I ett nytt inlägg på Instagram berättar Åsa att hon och Emilio nu tvingas flytta från sin lägenhet.

”Sen, mina vänner, så ska vi flytta! Men det berättar jag mer om nästa gång!” skriver Åsa.

Åsa om beslutet

Flera av följarna är nyfikna till beslutet. De vet ju hur mycket Åsa och Emilio kämpat för att få ordning på sin uteplats och undrar varför de helt plötsligt bestämt sig för att flytta.

”Men vi blåser bort där. Vi är helt oskyddade och tar in ALL vind hos oss. Det är 90% anledningen av vi flyttar. Möblerna far omkring, det går sönder, det är ett evigt städande för att ens kunna gå upp och ta en kaffe. Vi utnyttjar det inte som vi vill pga av detta. Men.. nu får vi något helt annat och minst lika vackert! Som ligger skyddat”, skriver Åsa vidare och berättar vidare att hon ser fram emot flytten:

”Sjukt kul med flytt! Vill ändra ALLT!”.

Foto: TT/Instagram

Annons