Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Emma Molin öppnar upp om familjesituationen: “Får genomlida”

20 sep, 2024, 19:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
Nu har Emma Molin hamnat i en tuff situation – med familjen.
Annons
Silvias djupa sorg efter dödsfallet i familjen • Drottning Margrethe i otäck fallolycka • Kates nya underbara glädjebesked – 3 kungliga snackisar från vecka 38!Brand logo
Silvias djupa sorg efter dödsfallet i familjen • Drottning Margrethe i otäck fallolycka • Kates nya underbara glädjebesked – 3 kungliga snackisar från vecka 38!

Emma Molin är en av de sex kändisar som nu varit med om en av de största äventyren någonsin!

Hon ska nämligen vara med i säsong 8 av TV-succén Över Atlanten som sänds redan nu i vår!

Det var ett rungande "JA" från Emma Molins sida om hon ville medverka i programmet. Hon har fått frågan en gång innan men var tyvärr tvungen att tacka nej på grund av att barnen var för små på den tiden.

Annons

– Jag fick frågan för några år sedan, men då tyckte jag att mina barn var för små för att lämna. Och sen har jag sett folk åka i väg på de här. Varje gång har jag känt ett sting av avundsjuka. Och nu känner jag bara ”Ja, nu kan jag åka! Nu fixar vi det här!”, säger Molin till Expressen.

Det enda som oroar skådespelaren är sjösjuka.

– Jag har försökt fråga mig fram, jag har ofta pratat med någon läkare, om hur man gör för att undvika sjösjuka, men det är ingen som kan svara på det. Det finns inget man kan göra. Man får bara genomlida det där och ta såna tabletten. Men annars har jag inte förberett mig så mycket, konstaterar Molin.

Ska nu vara med i säsong 8 av Över Atlanten! Magnus Sandberg/Aftonbladet

Jobbiga situationen med barnen

Under tiden på båten är kändisarna helt bortkopplade från det "verkliga" livet och har därav ingen kontakt med deras familjer hemma i Sverige.

Annons

När kvällstidningen pratade med Emma så berättade hon att hon inte hunnit säga sitt sista hej då till tonårsbarnen där hemma – och att de istället möter upp henne längst resans gång.

– De kommer att möta mig i Rio. Så det blir jättefint. Det blir ett äventyr för oss alla.

Bild: TT

Annons