Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Erik Videgård avslöjar bröllopsplanerna – visar upp: “Magiskt”

13 sep, 2024, 16:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Erik Videgård.
Foto: TT, Instagram/Erik Videgård.
Stjärnkocken Erik Videgård delar med sig av planerna – snart blir det giftermål!
Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Erik Videgård har kommit att bli en folkkär stjärnkock genom sina många framträdanden i tv-rutan.

Han är alltid lika uppskattad av såväl kollegor som tv-tittare när han gästar TV4:s Nyhetsmorgon. Där han gång på gång visar upp sina matlagningskunskaper.

Matlagning är hans stora passion i livet men nu visar han upp något annat som gör honom lycklig – ett kommande bröllop väntar.

"Imorgon kör vi!"

Erik Videgård har tagit sig till Spanien – närmare bestämt den soliga ön Mallorca. Där han ska står för maten på ett bröllop.

"Imorgon kör vi! Bröllop på denna magiska plats. Många härliga gäster och ett bröllopspar som bara lyser av längtan. Det blir inte bättre än så. En ynnest att få stå för maten på ett event som detta.", skrev Erik på sin Instagram under torsdagen.

Under inlägget tackar Erik paret som ska gifta sig för förtroendet och delar även en video från platsen där bröllopet ska äga rum.

Annons

"Ikväll gör jag middag till snyggaste brudparet på Mallorca. Dagen börjar lite regnigt med det ska klarna till lunch. Den här platsen…! Magisk!", skriver Erik under videon.

Eriks besked om kärleken

Erik har tidigare berättat för Svensk Damtidning hur han själv ser på kärleken.

– Det är obefintligt kan man säga. Jag hinner inte. Och skulle inte orka med mig själv som partner som det ser ut just nu. Jag är ena veckan i San Francisco, andra veckan i Helsingborg. Sen är jag tre veckor i Göteborg och hjälper till att öppna nya hotell. Nu är jag hemma några dagar och spelar in några reklamfilmer. Nästa vecka är jag i Malmö. Och så ska jag hinna med Nyhetsmorgon på söndag emellan det, förklarade Erik.

Erik verkar inte vara stressad över att hitta någon partner – han är nöjd med livet som det är och jobbar mycket. Han har även tre barn som idag är vuxna.

– Det finns ingen tid över för kärleken. Den får komma om den kommer. Jag tror att det är bäst så. Erfarenheten säger att det är bäst så. Det är inget att hålla på och leta efter.

Foto: TT, Instagram/Erik Videgård.

Annons