Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Erik Videgård avslöjar relationen med TV4-kollegan – följarna jublar

26 sep, 2024, 15:30
Erik Videgård
TT
Erik Videgård och TV4-kollegan har funnit varandra!
Annons

Erik Videgård har fått ett rejält folkligt genombrott de senaste åren som kock i Nyhetsmorgon. Men numera kan vi även se honom i ett annat TV4-program: Kockarnas kamp – All-Star.

Där har han kommit en av deltagarna väldigt nära – man kan säga att ett visst släktskap har uppstått.

Jenny Alversjö och Erik Videgårds verkliga relation: ”Har varit...”Brand logo
Jenny Alversjö och Erik Videgårds verkliga relation: ”Har varit...”

Erik Videgårds relation med TV4-kollegan

Erik har bildat par med Louise Johansson i tävlingsmomenten, och i senaste avsnittet får de göra potatistorn och ägghalvor. Tävlingarna har stärkt banden mellan Erik och Louise, det märks i hans inlägg på Instagram.

Annons

– Ikväll får ni visserligen se tävlingar med mig och min parhäst Louise men framförallt lyssna på hennes historia under middagen. Louise berättelse är omskakande och sorglig men med en obändig kärlek till livet och sonen vänder hon det och är idag en av våra främsta och gladaste matkreatörer. Det blir både tårar och skratt i kvällens Kockarnas Kamp, en kamp som inte bara utkämpas över grytorna utan även i vanliga livet. Gillar du god, rolig, modern mat ska du absolut följa Louises Kanelbulle före frukost! Bara en sån sak. Stor kram till min bästa parkamrat, skriver Erik.

Erik Videgårds fina ord till partnern hyllas

Louises berättelse vid bordet var mycket riktigt omskakande. Hon avslöjade att hon tidigare haft en relation med en destruktiv man. Det höll på att knäcka henne fullständigt.

– Jag tappade tilliten till mig själv. Det är nästan obeskrivligt hur dåligt jag mådde under den här tiden. Många undrar varför man inte lämnar en sån person, men jag var så fruktansvärt nedbruten, säger Louise i programmet.

Eriks följare är väldigt förtjusta i Erik och Louise som team.

"Så fint berättat av dig om Louise", skriver en användare.

"All kärlek till er båda", skriver en annan.

"Ni är båda vinnare..👏👏 o förutom det..galet bra kockar😍", skriver en tredje.

Annons