Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Erik Videgård med kändiskvinnan – visar upp relationen!

02 aug, 2024, 07:00
author Albin Bramstedt
Albin Bramstedt
Erik Videgård.
Tv-kocken är mycket uppskattad bland det svenska folket. SVT, Expressen
Nu har TV4-kändisen visat upp bild på kvinnan som vi alla känner igen.
Annons
Jenny Alversjö och Erik Videgårds verkliga relation: ”Har varit...”Brand logo
Jenny Alversjö och Erik Videgårds verkliga relation: ”Har varit...”

Erik Videgård är en av Sveriges absolut mest omtyckta tv-kockar. Karriären inom matlagning har över flera decennier fått honom att nå enorma höjder.

Trots att matlagnings-tv som fenomen länge existerat så har Erik Videgård utvecklat och format den moderna tappningen.

Erik gjorde för många år sedan stor succé när han för första gången syntes i TV4:s morgonprogram Nyhetsmorgon. I dag är han en återkommande kock i programmet.

Erik Videgård.
Kocken Erik Videgård lagar krispig kyckling i airfryer. LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet

Tittarna har smittats av hans otroliga matglädje och retoriska genialitet, vilket gjort honom till den omtyckta TV4-profil han är idag.

Annons

Men nu har Erik visat upp ett likväl nytt som igenkänt ansikte – på sin Instagram.

Har utvecklat en unik stil

TV4-kocken har självklart ett enormt intresse för matlagning – samt för att utveckla sina egna färdigheter.

I veckan lade Videgård ut ett inlägg med en annan matlagningsintresserad person. Nämligen Frida Ronge.

Frida är fiskhandlardottern från Göteborg som skapat en helt egen japansk-nordisk matlagningsstil. Något hon fått oerhört mycket positiv respons för.

Kocken är aktuell i tv efter att ha ersatt Tareq Taylor i SVT:s program Stjärnorna på slottet.

I inlägget, som Erik Videgård lade ut på sitt Instagram-konto, hyllar han kock-kollegan och vännen till skyarna.

"Frida Ronge är en förebild. Frida kombinerar japanska tekniker och svenska råvaror på ett underbart sätt. I helgen gör hon rätter på svenskt sjögräs något jag gillat länge. Faktum är att jag gjorde marulk med sjögräs i TV-programmet ”Aspegren Mitt i Maten” 1998, inget större genomslag då men nu hoppas iallafall jag på något större. Det är ett stort och outforskat fält inom gastronomin och väldigt gott!! Testa! Och, kolla Frida i Nyhetsmorgon", skriver Videogård fascinerat.

Annons

"Vill jobba med svenska ingredienser och japansk inspiration"

Frida Ronges mat har fått stort genomslag, inte minst i Sverige. I en intervju med Expressen 2014 sade hon följande om sin mat.

– Jag vill jobba med svenska ingredienser och japansk inspiration. Därför tror jag har hittat balansen mellan det japanska och svenska, berättade Frida.

Hon är minst sagt innovativ, något vi som följt Erik Videgårds karriär vet att han uppskattar.

Foto: SVT, Expressen, LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet

Annons