Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Erik Videgård tårfyllda hemlighet avslöjad – bara veckor kvar

31 aug, 2024, 14:00
Erik Videgård
TT
Erik Videgård avslöjar sin stora livshemlighet.
Annons

Erik Videgård har charmat många med sina framträdanden i Nyhetsmorgon. Kanske för att han alltid har ett leende på läpparna – trots sin tuffa livshistoria.

2010 fick han nämligen en cancerdiagnos i en av sina tonsiller. Det gick så långt att läkarna tvingades konstruera en ny käke med hjälp av vävnad från Eriks ena vad.

5 saker du inte visste om Erik VidegårdBrand logo
5 saker du inte visste om Erik Videgård

Erik Videgård avslöjar livshemligheten

Men Erik kämpar på – och nu har han något väldigt otroligt att berätta. Han är en av deltagarna i den nya säsongen av Kockarnas kamp – All-Star.

Erik Videgård
TT

"Äntligen kan det berättas!", skriver Erik och fortsätter: "Oförglömliga minnen fick jag från årets inspelning och en del av dessa får du dela snart. Tack till det fantastiska crewet från Meter och mina medtävlare och underbara vänner och kollegor", skriver Erik på Instagram.

Annons

Äntligen är hemligheten ute, som sagt. Och enligt Erik blir det en väldigt känslosam säsong. Erik gråter framför kameran – vilket vittnar om bra tv.

– Från början såg jag absolut fram emot att komma tillbaka, men när gården tornade upp sig på den skånska slätten blev känslan närmast religiös. Fjärilar i magen är en kraftig underdrift, säger Erik i ett pressmeddelande från TV4.

– Även om jag var bekant med samtliga deltagare kan jag inte med ord förklara vad denna tävling gör för våra inbördes relationer. Varje middag avslöjar dessutom nya hemligheter. Både sorgsna och varma upplevelser. Som den lipsill jag är försöker jag hålla tårarna tillbaka men vad ska man göra när det bränner under ögonlocken.

Erik Videgård får besök av utmanare i Kockarnas kamp

Pär Lernström är som vanligt programledare.

– Det blir tävlingar på absolut högsta nivå, där det stundtals var svårt att förstå hur duktiga kockarna verkligen är. Middagarna innehåller i sin tur kanske några av de starkaste berättelserna i programmets historia. Dessutom bjuds vi redan från start på en rejäl överraskning när tre utmanare, tillika tidigare vinnare, kommer in och rör om i grytan. Det blir verkligen en säsong att minnas, säger Pär.

Kockarnas kamp – All-star har premiär om bara några veckor, den 17 september.

Annons