Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Erik Videgård tvingad att lämna programmet – trots kärleken från tittarna: "Jag är borta"

09 okt, 2024, 17:30
Erik Videgård och Jenny Alversjö
Erik Videgård har varit djupt uppskattad i det älskade TV4-programmet – men har nu tvingats lämna. Nu uttalar sig kocken om situationen.
Annons
5 saker du inte visste om Erik VidegårdBrand logo
5 saker du inte visste om Erik Videgård

Erik Videgård, 64, har synts i Nyhetsmorgon sedan programmets start 1992 – och har blivit oerhört uppskattad på vägen.

Ja, numera har han ett stående matlagningssegment där han i stort sätt får välja precis själv vad han vill svänga ihop!

Och det här har också öppnat dörrar för annat, så som andra tv-program. Men här har dessvärre Erik kommit med ett trist besked...

Erik Videgård om att tvingas lämna

Utöver Nyhetsmorgon har vi den senaste tiden kunnat se Erik i Kockarnas kamp – All Star, men förra veckan var äventyret över.

Ja, Erik tvingades dessvärre lämna programmet och det dröjde inte länge innan han tog till orda på Instagram:

"Ja, det var min tur idag. Tänker inte skylla på någonting. Att bli utvald att vara med i All Stars-omgången är bara det en seger i sig", skrev han då.

Annons

Något som många tittare uppenbart tycker är tråkigt. I kommentarsfältet är det en riktig kärleksfest där det framkommer hur uppskattad han varit i Kockarnas kamp.

Men nu är alltså Eriks äventyr i programmet över – men det fortsätter för de andra tävlande kockarna. Något Erik nu också uppmärksammar oss om på sin Instagramstory.

Ja, till en klipp från programmet skriver Erik att "jag är borta" men säger i samma andetag att det fortfarande finns andra duktiga kockar att följa i Kockarnas kamp.

Erik Videgårds känslosamma ord

Det här är långt ifrån första gången Erik lyfter sina medtävlande. Under programmets gång har han lovordat de andra deltagarna, och särskilt Louise Johansson, 38, som han kommit särskilt nära.

Hon nämndes också i Eriks inlägg där han meddelade sin sorti:

"Att få ha en så underbar lagkamrat som Louise gjorde bara saken bättre. Kämpa vidare nu @tastebylouise så ses vi igen i de avslutande avsnitten".

Och lyckligtvis är ju Erik fortfarande kvar i tv-rutan, på söndagarna kan han dyka upp i Nyhetsmorgon!

Foto: Skärmdump TV4, Instagram/erikvidegard

Annons