Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Erik Videgårds ord till exfrun: "Finns alltid två sidor"

21 sep, 2024, 05:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
TV4, Instagram
Stormiga relationen kommer nu upp till ytan.
Annons
5 saker du inte visste om Erik VidegårdBrand logo
5 saker du inte visste om Erik Videgård

Erik Videgård är en av Sveriges mest framstående och innovativa kockar. Hans karriär inom matlagning sträcker sig över flera decennier och har verkligen blivit en frontfigur inom matlagningsvärlden.

För ett par år sedan gjorde Erik en stor succé när han för första gången gästade TV4:s morgonprogram Nyhetsmorgon – vilket gjorde honom till en återkommande gäst.

På den privata fronten vet vi allt mindre om Erik och hans liv – fram tills nu när han öppnat upp sig om den tuffa tiden med exfrun.

Annons
Öppnar nu upp. Marcus Ericsson/TT

De senaste 15 åren har varit tuffa för Erik.

Han genomgick strålbehandling för cancer i svalget och vaknade en morgon till den chockerande upptäckten att hans käke hade gått av.

Detta ledde i sin tur till en mycket omfattande operation där han tvingades uthärda intensiva smärtor.

– Skräck. Panisk skräck. Jag kunde ju inte röra mig, hade dränage och slangar överallt. Kunde varken prata eller göra mig förstådd, tills jag kom på att jag kunde skriva ”ont, ont, ont” i ett block som jag har kvar här någonstans, säger han till Expressen.

Annons

Relationen till exfrun

Erik och ex-frun Kajsa Videgård. Karin Törnblom/TT

På det privata planet är Erik pappa till tre barn, Max, 22, Jack, 24 och dottern Felicia, 40.

Det var bara fyra år sedan Eriks och hans dåvarande hustru, Kajsa Videgård,valde att gå skilda vägar, men det var aldrig på grund av hans hälsoproblem.

– Nej, det var helt andra saker. Vi utvecklades åt helt andra håll bara, säger han i en intervju med Expressen.

Detta är inte Eriks första äktenskap utan dottern Felicia har han från ett tidigare förhållande – vars skilsmässa han aldrig förstod.

Annons

– Jag pratade med min första fru om det. Felicias mamma. Om varför vi skilde oss egentligen. För jag har inte det fullständigt klart för mig. Men hon sa att jag aldrig var hemma, utan bara jobbade. Det är inte som jag minns det. Men det finns alltid två sidor, säger han till tidningen.

Fint du öppnar upp dig Erik!

Bild: TT

Annons