Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Eva Dahlgren oigenkännlig – så är vi inte vana att se henne!

25 okt, 2024, 20:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
TT.
Artisten Eva Dahlgren visar upp en helt ny sida.
Annons
Efva Attling och Eva Dahlgrens kärlekssagaBrand logo
Efva Attling och Eva Dahlgrens kärlekssaga

Eva Dahlgren, 64, slog igenom med sin musik på 1980-talet och fick stora framgångar med låtar som Ängeln i rummet och Jag klär av mig naken.

Hon släpper fortfarande låtar och fortsätter beröra sin publik med hennes poetiska stil och sitt djupa känslomässiga uttryck.

Nyligen visade hon upp en sida vi inte är vana vid att se – och de kärleksfulla reaktionerna är många.

Eva Dahlgren visar upp en ny sida av sig själv!

Eva Dahlgren är sedan 28 år tillbaka gift med sångerskan och formgivaren Efva Attling. I våras tog det ett nytt steg i relationen och blev musikkollegor.

Tillsammans släppte de låten Remember summer breeze, en låt de beskriver som "en sommarsång med 70-talskänsla".

Både Eva och Efva är frekventa användare av sociala medier och delar ofta med sig av deras liv och arbeten. Nyligen delade Eva en bild på Instagram där hon visar upp en ny sida som vi aldrig tidigare fått se.

Bilden föreställer Eva som ung högstadieelev. Anledningen till att hon väljer att dela bilden beskriver hon själv – hon sitter nämligen i juryn till en fototävling.

Annons

"Det här är jag"

– Det här är jag. Högstadiet. Frittvaltarbete-fotografi. Tycker du också att fotografi är magi? Nu kommer äntligen en fotosalong! För både proffs och amatörer. Gå in på hasselbladfoundation.org. Skicka in dina bilder. Sista anmälningsdagen 30 november. Jag är en del av juryn. Överaska mig med känslor av ljus, skriver Eva under bilden.

Eva sitter med i juryn för Sveriges största fotosalong. Bakom initiativet står Hasselbladstiftelsen och vid sin sida har Eva flera prisbelönta fotografer.

Bilden på Eva som liten får flera reaktioner i kommentarsfältet. Många kommenterar att de är sugna på att anta utmaningen och skicka in sina fotografier. Niklas och Jenny Strömstedt kommenterar bilden med varsitt hjärta.

– Lille vän…, kommenterar Niklas Strömstedt följt av ett hjärta.

En annan person tycker Eva liknar en viss prinsessa.

– Jag trodde det var prinsessan Estelle!, skriver en följare.

Foto: TT, Instagram/Eva Dahlgren.

Annons