Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Melinda Jacobs bryter upp efter lyckliga tiden ihop – splittringen: "Ville inte"

25 okt, 2024, 13:00
Melinda Jacobs bryter mot sin vilja.
Annons

Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Erikson är ett av landets mest älskade och omskrivna par. På bara två år har de hunnit bocka av de flesta boxar: sambos, frieri, bröllop och barn.

Nu är det dags för Melinda att sätta punkt för ännu ett kapitel, och blicka framåt. Men beslutet har inte varit lätt.

Vilket drömbröllop! Här säger E-type och Melinda Jacobs ja till varandraBrand logo
Vilket drömbröllop! Här säger E-type och Melinda Jacobs ja till varandra

Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Eriksons olika hus

Idag bor Martin och Melinda ihop i Vadstena, där Melinda har alla sina barn. När de träffades bodde Martin i sin villa i Bromma, men det gick inte lång tid innan han valde att sälja den och påbörja ett nytt liv som sambos. Och visst var det dottern Izadora, som då låg i magen, som satte fart på flyttplanerna:

Annons

– Jag kan känna på kvällarna när det är tufft, att jag inte är med, det är lite ångest faktiskt, att jag inte hjälper till mer, sa Martin när han gästade Efter Fem.

Men i november 2022 packade han väskorna och flyttade till Vadstena.

– Det går inte att bara stå på slutet nu själv med allting, nu måste vi vara under samma tak. Det är inte bara att lämna ett helt liv i Stockholm med restauranger och allt som han har där. Det har tagit lite tid och mycket som ska styras upp och planeras där, men nu är vi på banan, sa Melinda till Svensk Damtidning då.

I april sålde Martin huset, och våren 2023 köpte paret ett gemensamt hus i Vadstena.

E-Type steker pannkakor med dottern Izadora
E-Type och dottern Izadora lagar pannkakor till familjen. Sven Lindwall / Expressen / TT
Annons

Melinda Jacobs bryter upp mot sin vilja

Deras nya och gemensamma villa har renoverats, och där bor nu Martin, Melinda och de åtta barnen och trivs. Martin har också köpt ett eget litet hus 300 meter bort från parets hem, som han använder som kontor.

– Det är otroligt lyxigt för jag kan inreda precis som jag vill utan att behöva tänka på det sociala. Det ska inte bo en familj här utan jag ska vara här och jobba. Vi ska vara här och repa med bandet, har Martin berättat i SVT.

Annons

Det är många hus att hålla koll på i Vadstena – för visst finns det ytterligare en villa, den 7-rummare Melinda bodde i innan hon träffade Martin.

Nu har det blivit dags att sälja den, och på Instagram delar Melinda visningsannonsen. För Leva och Bo berättar mäklaren Niklas Gustavsson att det var ett svårt beslut:

– Hon ville inte skiljas från huset, hon älskade verkligen detta hus, men har nu ändå beslutat sig för att hon måste släppa det.

Foto: TT

Annons