Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Felix Herngren om plötsliga skilsmässan – träder fram med problemet

23 okt, 2024, 04:30
Felix Herngren
Felix Herngren har mycket att säga om den plötsliga skilsmässan – som skapat stor turbulens.
Annons
Felix Herngrens stora chock efter festavslöjandet – tvingas betala tusentals kronorBrand logo
Felix Herngrens stora chock efter festavslöjandet – tvingas betala tusentals kronor

Felix Herngren, 57, har skrivit skrivit manus om kärleksbråk som vi fått se utspela sig i Solsidan – och det är ett område han själv har erfarenhet av.

Ja, i dag är han gift med Clara Herngren, 51, som känns självklar i hans liv. Men när Felix träffade Clara låg han i skilsmässa.

En skilsmässa som Felix också pratat öppet om. Här är hans egna ord om det plötsliga kärleksuppbrottet.

Felix Herngrens ord om skilsmässan

Felix och Clara träffades 2003 då den sistnämnda medverkade i tv-serien Ulveson och Herngren.

Felix kände snabbt att han blev förtjust i Clara, men vid tillfället höll han alltså på att skilja sig från sin dåvarande fru.

Och hon fick reda på att Felix fått upp ögonen för någon ny på märkligt vis – via hans biltelefon.

Annons

Som Felix tidigare sagt till Aftonbladet:

– Jag hade precis träffat Clara på jobbet och var väldigt förtjust i henne och hon i mig. Jag ville säga vad jag kände för henne så vi åkte iväg i min nya bil med inbyggd mobiltelefon, bilen hade alltså eget mobilnummer.

– Vi åker iväg och jag stänger av bilmotorn, men precis när jag stänger av bilen så ringer min fru och det blir något tekniskt fel så samtalet kopplas upp, men strömmen är avslagen så högtalaren går inte på, men mikrofonen är på så hon lyssnar på oss i ungefär en kvart.

Felix Herngrens ord om Clara

I samma intervju sa Felix att det blev jättejobbigt för hans exfru, och fästmannen som Clara hade vid tillfället. Men i dag har både Felix och Clara goda relationer till sina ex.

Och med facit i hand blev det ju väldigt bra. I dag har Felix och Clara varit gifta i 19 år och har tre barn tillsammans, som är syskon till de tre barn som Felix har från sin tidigare relation, och Claras barn från tidigare relation.

– Det var en jäkla tur att det blev som det blev, har Felix sagt till Aftonbladet.

Foto: TT

Annons