Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kollegans hårda ord om Felix Herngren – relationen avslöjas

17 sep, 2024, 04:30
author Victoria Morand
Victoria Morand
Felix Herngrens kollega avslöjar nu hur relationen ser ut mellan de två parterna.
Annons
Felix Herngrens stora chock efter festavslöjandet – tvingas betala tusentals kronorBrand logo
Felix Herngrens stora chock efter festavslöjandet – tvingas betala tusentals kronor

Felix Herngren är den mångsidiga regissören, skådespelaren, manusförfattaren och programledaren – som verkar vara proffs på nästan allt!

Han är nog mest känd för sin roll som Alex i komediserien Solsidan. Förutom detta har han även varit med och regisserat Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann vilket blev en stor succé. Samt varit programledare för olika tv-produktioner och har en lång erfarenhet inom svensk underhållning.

Mångsysslaren Felix! Fredrik Persson/TT

Just nu är Felix Herngren en av deltagarna i det nya programmet Race Across The World tillsammans med sin fru Clara. Programmet går ut på att tio svenska kändisar ska ta sig över en hel kontinent, men det finns en utmaning: de får inte använda sig av flyg, telefoner eller bankkort.

Annons

Nu uttalar en av de andra deltagarna sig om Felix.

"Jobbigaste jag gjort i hela mitt liv"

Två andra som också är med i programmet är skådespelaren Peter Magnusson tillsammans med sin mamma, Lotta Blomqvist. I en intervju med Nyheter24 berättar Peter om utmaningarna med inspelningen samt passar på att lägga en skämtsam pik till kollegan och vännen Felix Herngren.

Peter Magnussons ärliga ord om Felix Herngren. Karin Törnblom/TT

– Det är det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv, i alla fall jobbmässigt. Jag var ju med i “Över Atlanten” också och det var jobbigt, men det här var kanske strået vassare. Och en anledning var att det var så länge som man var ute och med begränsade resurser, mat, boende och pengar. Det var jobbigt, men det var ju också essensen av utmaningen och tävlingen, säger han.

Annons

När han sedan får frågan vem av de andra deltagarna som var mest tävlingsinriktade så var svaret enkelt.

– Det var Felix och Clara. Man såg framförallt i Felix ögon dag ett att de blev rovdjursaktiga. Jag kände att den här killen ville vinna, och även Clara. Jag skulle säga att de var de som kändes absolut farligast ur den aspekten från början.

Säger Peter och fortsätter:

– Den var bra. Det vore ju tråkigt att börja “basha” varandra. Det var ingen MMA-fight liksom. Men jag tyckte Felix kändes mest tävlingsinriktad. Det betydde ju inte nödvändigtvis att han var farligast sen, det vet vi ju inte än.

Bild: TT

Annons