Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Felix Herngrens otrohetsrykten bekräftas: “Alla var besvikna”

08 sep, 2024, 08:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
Nu kommer sanningens ord fram kring den omtalade affären.
Annons
Vera Herngren om familjedramat – med Felix och ClaraBrand logo
Vera Herngren om familjedramat – med Felix och Clara

Felix Herngren och hans fru Clara Herngren är det självklara paret som träffades via jobb – men var deras relation verkligen så självklar när de först träffades?

Inte riktigt! När Felix och Clara först träffades så var faktiskt både i förhållanden. Felix var gift med Jenny Myrberg i 13 år och Clara var med sin ex-fästman som hon även delar sin son Nils med.

Deras affär blev snabbt omtalad och kritiserad – något som Clara nu väljer att prata öppet om.

Annons
Sven Lindwall/Expressen/TT

Clara Herngren har har jobbat inom tv-branschen under många år, men är faktiskt utbildad KBT-terapeut i grunden, enligt Femina.

Faktum är att det var under denna utbildning som Herngren, när hon tog emot par som klienter, fick idén till den mycket omtalade SVT-serien Bonusfamiljen, som hon faktiskt gjorde tillsammans med svägerskan Moa Herngren.

– Det var så himla intressant. Jag kände redan vid det fjärde paret att ”det här är för bra”. Jag har jobbat med tv i ett helt liv, och funderat över vad som är spännande drama, och här hade vi ju idén! Jag ringde min svägerska Moa som också är bonusförälder, men även författare. Det enda vi pratade om varenda gång vi träffades var bonusrelationer. Så jag sa ”ska inte vi göra en tv-serie om precis just det?”, har hon berättat för Femina.

Annons
Karin Törnblom/TT

Otrohetsskandalen

Felix var gift och hade tre barn, medan Clara var förlovad och hade ett barn när de väl träffades. När de väl träffades via jobb inledde Felix och Clara en affär – men blev snabbt påkomna.

– Alla var så besvikna på oss. Jag kände mig verkligen som världens vidrigaste människa, har Clara berättat för Femina.

När otroheten var avslöjad så var skuldkänslorna så pass starka för Felix och Clara att paret bestämde sig för att separera under en tid.

Annons

– Jag kan fortfarande inte riktigt prata om det utan att börja gråta, för jag har haft så jävla dåligt samvete, säger Clara.

Men paret hittade tillbaka till varandra och gifte sig 2005.

Bild: TT

Annons