Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Filip Lamprecht bekräftar beslutet – har lämnat Linn Hegdal

24 aug, 2024, 14:40
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT
Nu reser Filip Lamprecht iväg – och lämnar Linn Hegdal hemma.
Annons
Allt du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Allt du vill veta om Filip Lamprecht

De träffades för första gången i dansstudion inför ”Let’s dance”.

Så träffades Filip Lamprecht och Linn Hegdal

När programmet väl började sändas gick ryktena om en romans mellan tv-profilen Filip Lamprecht och dansaren Linn Hegdal varma. Ingen av dem valde att kommentera det hela – men i början av året bekräftade de kärleken.

Då hade de redan varit tillsammans i ett år.

”1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig”, skrev Filip på Instagram.

Annons

Filip Lamprecht stora nyhet

Idag kilar de fortfarande stadigt. Då och då uppdaterar de sina följare, som nyfiket får ta del av parets vardag hemma i Stockholm och resorna de beger sig iväg på.

Och igår delade Filip med sig av något alldeles särskilt. Han ska nämligen medverka i tv-programmet ”Över atlanten”, där ett gäng kändisar kliver ombord en segelbåt för att ta sig över det enorma havet tillsammans.

”Ångra mig kan jag göra sen”

Linn stannar däremot hemma. Bland de som följer med Filip på resar ser vi Emma Molin, Janne Andersson, Johan Petersson, Alexander Karim och Magdalena Forsberg.

Annons

”Redan imorgon bär det av med detta helt fantastiska gäng! Jag är precis lika taggad som jag är nervös och misstänker att jag inte kommer fatta vad jag tackat ja till förrän det är för sent… Men men! Kommer bli hur bra som helst och ångra mig kan jag göra sen. Håll tummarna för att vi inte kapsejsar eller att jag skämmer ut mig framför Gurra! Kram så hörs vi från Rio de Janeiro”, skriver Filip på Instagram.

”Över atlanten” har premiär på kanal 5 och Max våren 2025.

Annons