Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Filip Lamprecht tvingas lämna kärleken Linn – med kort varsel

25 aug, 2024, 19:30
author Albin Bramstedt
Albin Bramstedt
Linn Hegdal och Filip Lamprecht.
Linn och Filip har varit tillsammans i flera år. Karin Törnblom
Den mycket oväntade nyheten kom ut i veckan.
Annons
Allt du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Allt du vill veta om Filip Lamprecht

Linn Hegdal har gjort succé som dansare i TV4:s nedlagda program Let's Dance. Hon har visat sig bemästra de mest avancerade dansformerna och det tycks inte spela någon roll om det är salsa, bachata eller vals som står på agendan.

Hon är både talangfull och verkar vara en fantastiskt trevlig person, i alla fall om man ska tro på de fartfyllda intervjuer hon ger under programmet.

Hon har verkligen satt avtryck – tillsammans med sin nuvarande pojkvän Filip Lamprecht. Våren 2021 dansade hon nämligen med modellen.

Annons
Filip och Linn.
Paret blev tillsammans efter Let's Dance. Charlotte Brunzell/TT

Han lärdes upp på ett så skickligt sätt att de till slut gick hela vägen och vrålandes kunde lämna programmet med den berömda glasskon i handen.

Men nu måste Filip lämna – med mycket kort varsel.

Ska segla runt Atlanten

Filip har ett väldigt aktivt Instagram-konto och visar ofta upp vad han gör om dagarna.

Och det är ett fullspäckat schema modellen visar upp. Nu ska han till och med ut på Atlantan. Med segelbåt – och filmas!

Det är ett väldigt adrenalinfyllt uppdrag, självklart åsyftas Kanal 5:s program ”Över Atlanten”, som ska spela in sin åttonde säsong.

Annons

"JAG SKA SEGLA ATLANTEN!!!!!⛵️

Redan imorgon bär det av med detta helt fantastiska gäng! Jag är precis lika taggad som jag är nervös och misstänker att jag inte kommer fatta vad jag tackat ja till förens det är för sent.. Men men! Kommer bli hur bra som helst och ångra mig kan jag göra sen🙃

Håll tummarna för att vi inte kapsejsar eller att jag skämmer ut mig framför Gurra!Kram så hörs vi från Rio de Janeiro🇧🇷", skriver modellen på sitt konto.

Flera kändisar ska medverka

Programmet är som vanligt kändistätt. Utöver Filip Lamprecht syns ”Grotesco”-medlemmen Emma Molin, förre förbundskaptenen i fotboll Janne Andersson, komikern Johan Petersson, skådespelaren Alexander Karim och skidskyttedrottningen Magdalena Forsberg.

Annons

Det finns någon att följa för alla och deltagarna består av ett brett spann kändisar från olika branscher.

Programmet har säsongspremiär i vår.

Foto: Karin Törnblom, Charlotte Brunzell/TT

Annons