Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Filippa Rådin bekräftar – trista beskedet med Anja: ”Känner mig riktigt låg”

21 sep, 2024, 17:00
Filippa Rådin berättar själv om den tråkiga händelsen i hemmet – kan inte längra blunda för problemet.
Annons

Anja Pärsons och Filippa Rådins kärlekssaga verkar inte ha något sista kapitel. I dag har de varit gifta i tio år och kärleken tycks blomstra, växa och frodas för varje dag som går.

Tv-profilen om speciella mötet med kronprinsessan Victoria: ”Inget jag gör om”Brand logo
Tv-profilen om speciella mötet med kronprinsessan Victoria: ”Inget jag gör om”

Allt började med vänskap, som sedan växte sig så stark att den utvecklades till kärlek. Ja, till slut gick det inte längre att kämpa emot och de omfamnade Armors pilar.

– Vi mejlade och pratade i telefon och blev varandras ventiler. Sedan började man fråga sig "varför tänkte jag på henne hela tiden?". Vi insåg att vi var kära, har Filippa sagt till Mama.

Annons
Anja Pärson och Filippa Rådin
Anja Pärson och Filippa Rådin har varit gifta i tio år. Karin Törnblom/TT

Anjas och Filippas beslut

Tillsammans har de byggt sitt drömhus i Umeå. Huset är på hela 180 kvadratmeter och kan stoltsera med en strandtomt med en underbar utsikt.

Här kan Anja, Filippa, barnen och familjens hund njuta som om det inte fanns någon morgondag, där naturen alltid ligger nära till hands.

Filippa: ”Känner mig riktigt låg”

Men nu är tiderna lite tuffa. Filippa berättar att hon blivit sjuk, vilket så klart påverkar den rofyllda tillvaron med familjen.

Annons

”Har trillat dit igen och känner mig riktigt låg av att vara sjuk. Det är så svårt att vara sitt bästa jag när förkylningen slår till. Men även på dagar som dessa finns hon där, mitt lilla lyckopiller, som alltid lyser upp tillvaron”.

Lyckligtvis ser Anja till att ta hand om sin älskade hustru när det råder sjukstuga i Umeå.

”Idag blev jag beordrad sovmorgon och väckt av pälsklingen. Nu måste det vända!” skriver Filippa vidare.

Foto: TT/Instagram

Annons