Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Filips Lamprechts kärlekslycka med Linn – på speciella platsen

19 okt, 2024, 06:00
author Ellinor Ericstam
Ellinor Ericstam
Let's Dance-paret visar upp sin stora lycka!
Annons

2021 var Filip Lamprecht med i Let's Dance på Tv4. Hans danspartner blev Linn Hegdal och det hela slutet med en succé – de tog sig till final och vann hela tävlingen!

5 saker du inte visste om Linn HegdalBrand logo
5 saker du inte visste om Linn Hegdal

Redan under programmet började rykten spridas om att Lamprecht och Hegdal var partners också utanför dansgolvet. Både två förnekade att de hade någon relation – men i januari i år kom sanningen fram. Då lade nämligen Filip upp bilder på honom och Linn och berättade att de firade ett år tillsammans.

Annons

"1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig" skrev han då.

Filip och Linns kärlekslycka

Nu visar paret återigen upp sin kärlekslycka – den här gången på en väldigt speciell plats!

I helgen har de nämligen varit på besök i Järvsö – som är en plats som ligger varmt om hjärtat hos Filip Lamprecht. Hans farmor, den legendariska artisten Barbro "Lill-Babs" Svensson, kom ju från Järvsö och satte orten på kartan under sin karriär. När hon gick bort 2018 tog Filips mamma, Kristin Kaspersen, och hennes systrar Malin Berghagen och Monika Svensson över huset och delar nu på vårdnaden av det.

Annons

I ett inlägg på Instagram delar Filip med sig av bilder från helgen i farmors hemort. I dem syns han och Linn plocka svamp, tända en brasa och njuta av den vackra naturen i Hälsingland.

"Järvsö, kantareller, pumparisotto och vuxensaft" skriver Filip om helgen.

En av dem som kommentar under inlägget är ingen mindre än Filips mamma Kristin Kaspersen, som verkar glad för paret och deras helgutflykt.

"Åh så härligt! Vilken helg det blev ❤️❤️❤️" skriver hon.

Vilken mysig helg i fina Järvsö för paret!

Annons