Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Förändringen i Måns liv med Ciara: ”Är mållös”

27 jul, 2024, 19:30
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Ciara och Måns Zelmerlöw.
Nu kommer nya uppgifter fram om relationen mellan Måns och Ciara Zelmerlöw. Foto: TT.
Nu kommer nya uppgifter fram om relationen mellan Måns och Ciara Zelmerlöw.
Annons
Jätteskandalen skakar Masked singer – varje årBrand logo
Jätteskandalen skakar Masked singer – varje år

Det är ingen hemlighet att Måns Zelmerlöw och hans fru Ciara Zelmerlöw har haft en tuff period sinsemellan under den senaste tiden.

Paret sa ja till varandra i Kroatien 2019 – där de hade sitt bröllop.

Nu kommer nya uppgifter om relationen mellan dem fram.

Trubbel i paradiset

Både Måns och Ciara har varit öppna med att de under senaste tiden gått igenom en äktenskaplig kris. Utan att berätta vad det handlar om har båda yttrat sig om att de just nu kämpar.

”Måns och jag går igenom en svår och privat tid. Vårt främsta fokus är och kommer alltid att vara våra barns välbefinnande och skydd. Men jag är fullständigt hjärtekrossad”, skrev Ciara tidigare i år i ett mejl till tidningen Aftonbladet.

Även Måns har kommenterat parets relation:

Annons

– Just nu kämpar jag om min fru för att hålla ihop vår relation. Det är svårt och blir inte lättare av att det spekuleras vilt om allt möjligt i media och på sociala medier, sa han till Aftonbladet tidigare i år.

Nu verkar det däremot som att det kanske kan ha vänt. Måns delar nämligen bilder på Ciara och barnen från semester på sin Instagram.

"Helt mållös"

Paret har varit och campat – men inte med bil och husvagn utan i tält. Tillsammans med barnen tog dem sig till en "glamping" – ett lyxigare alternativ där du bor i stora tält utrustade bland annat med ljusslingor.

På sin Instagram delar Måns ett klipp från vistelsen med texten:

"Jag är mållös. Mitt ute i skogen på Hallandsåsen, helt isolerat från omvärlden, med ALLA förnödenheter och bekvämligheter man kan tänka sig. Du får välja vilket protein du vill grilla, och sen kommer du till en kyl fylld med fantastiska råvaror, toalett och dusch under trädkronorna, spel för hela familjen, ANSIKTSMASKER och listan vill aldrig ta slut."

Måns verkar mer än nöjd med familjens vistelse och gör det tydligt i texten att han inte gör något reklam för campingen de bor på.

"Detta är inget betalt samarbete. Jag vill nästan betala MER! skynda att boka, detta kommer ALDRIG mer vara ledigt (vi kommer flytta hit)! Obs. Detta är väldigt långt från den där tält-semestern jag tänkt ta pojkarna på nån gång, för att de ska lära sig leva i vildmarken. "

Se Måns härliga klipp från semestern nedan:

Foto: TT, Instagram/Måns Zelmerlöw.

Annons