Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Fråga Doktorn-profilen Sofia Rågenklint har separerat – berättar om sorgen

07 sep, 2024, 10:00
Sofia Rågenklint
TT
Sofia Rågenklint berättar om sin tuffa separation med sambon Jonas.
Annons

Sofia Rågenklint, skådespelare och tv-veteran, är numera mest känd som programledare för långköraren Fråga doktorn. Hon tog över när Suzanne Axell klev av efter sammanlagt 16 år i rollen.

Alla är ense om att Sofia skött uppdraget med den äran. Men resan har inte varit lätt för 50-åringen.

Därför lämnade Suzanne Axell ”Fråga doktorn”Brand logo
Därför lämnade Suzanne Axell ”Fråga doktorn”

Sofia Rågenklint berättar om separationen

Sofia Rågenklint
TT

Speciellt med tanke på att hon, samtidigt som hon upprätthållit en harmonisk front inför tv-kamerorna, kämpat med kärlekssorg på privatfronten. Sofia har nämligen relativt nyligen separerat med sambon Jonas Nemeth.

Annons

– Det var ingen dramatik. Ibland tar livet andra vägar. Man växer isär och har plötsligt inte samma mål. Jag känner att jag har sprungit med utan att stanna upp. ”Vänta litegrann, vad är det egentligen jag vill?” Den frågan är inte alltid lätt att svara på, säger Sofia i en intervju med Expressen.

Men här kommer vändningen. Sofia har träffat en ny man! Personen har figurerat på Sofias Instagram, men av respekt till hans privatliv vill Sofia inte namnge honom i intervjun.

Annons

– Någon som jag tycker väldigt mycket om och trivs väldigt bra med. Han är världens finaste, men håller sig gärna undan offentlighetens ljus, säger hon.

Sofia Rågenklints nya kärlek

Sofia och den mystiske mannen träffades av en slump, låter det som.

– Jag hade bestämt mig för att leva själv och det här var ingenting jag hade förväntat mig. Jag mådde så bra och hade inte en tanke på att träffa någon. Mina väninnor brukar säga att det oftast är då de dyker upp, när man är glad och nöjd med att vara singel. När man däremot letar och letar hittar man ingen, säger Sofia.

Annons