Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Chocken: Ger kärleken en till chans – efter det skandalösa uppbrottet

19 sep, 2024, 14:30
Per Holknekt och Lena Philipsson
Per Holknekt har flera kraschade kärleksrelationer i bagaget – inte minst den omtalade med Lena Philipsson. Men nu ger han kärleken en till chans.
Annons
Lena Ph om männen: ”En strid ström”Brand logo
Lena Ph om männen: ”En strid ström”

Per Holknekt och den tillika Odd Molly-grundaren är en framgångsrik affärsman, men kärleken har han haft lite svårare med.

Ja, inte minst blev hans uppbrott med Lena Philipsson uppmärksammat, där Lena detaljerade makens otrohet inför öppen ridå.

För fyra år sedan skilde sig Per igen från Linda Sjöström – men nu vågar han tro på kärleken igen, och det med besked!

Per Holknekts omtalade skilsmässa

Per och Lenas kärlekshistoria började 2009 och utåt verkade paret verkligen ha allt. Per hade gått vidare från sin brokiga bakgrund, och Lena var en folkkär artist som öppet pratade om deras kärlek:

– Jag kände verkligen karisman direkt. Att det här är en person som jag vill krama, sa Lena Philipson om det första mötet med Per i TV4-programmet Malou efter tio.

Annons

2010 gifte sig paret under storslagna former där Lena Philipsson bar en klänning signerad kronprinsessan Victorias bröllopsdesigner, Pär Engsheden.

Men problem lurade runt hörnet. Två år efter den där lyckliga dagen publicerade Lena ett Facebookinlägg som slog ner som en bomb:

"Min tillvaro är helt omkullkastad. Otroheten kom som en chock. Och ännu värre blev det att förstå att det började för längesen. Jag känner mig löjlig som gick omkring i köket och kokade te och trodde att vi hade varandra", gick då att läsa.

Samma år gick skilsmässan igenom. Och sedan dess har Per alltså testat lyckan i andra personer, men relationerna har inte hållit. Nu ger han dock kärleken en till chans – han har träffat en ny!

Per Holknekt hittat kärleken igen

Det berättar Per i podcasten Bara en till. För sex veckor sedan träffade han en person som fick det "gamla pojkhjärtat att glittra igen".

Han kan även avslöja detaljer om den nya kärleken, som han träffade via dejtingappen Tinder:

– En tös som bor ganska långt bort, hon bor i Västernorrland. Hon har samma behov som jag, hon har inte alls samma historik som jag, hon har hjälpt människor men aldrig varit i närheten av min problematik, men vi har en väldigt rofylld, stillsam fin gemenskap, vi träffas när vi kan.

Tänk, livet är så oförutsägbart!

Foto: TT

Annons