Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Glenn Hysén lämnar – bekräftar beslutet med hustrun Camilla: ”Funderat länge”

17 okt, 2024, 17:00
Glenn Hysén och hustrun Camilla har bestämt sig – nu berättar fotbollslegendaren om beslutet.
Annons

Glenn Hysén var en av Sveriges största fotbollsspelare på 1980-talet. När han la fobollsskorna på hyllan fortsatte karriären att blomstra på annat håll, som bland annat expertkommentator i tv, krönikör i GT och egna realityserien ”Hyséns”.

Glenn Hyséns nya liv med CamillaBrand logo
Glenn Hyséns nya liv med Camilla

Till vardags lever han ett lyckligt liv med Camilla Lendott. Paret älskar att resa tillsammans, upptäcka världen och ta sig an nya kulturer – inte minst i Spanien där de har flera vänner.

I fjol berättade Glenn att han och Camilla även börjat fundera på att flytta utomlands. Då var det just Spanien som lockade, eftersom de hade så mycket kontakter där.

Annons

– Vi har väl snackat om det litegrann, men det är ju som smidigt när man har vänner som bor där och kan hyra en lägenhet nära dem. Men klart tankarna går att man kanske ska skaffa sig något litet, sa han till Svensk Damtidning.

Glenn Hysén och Camilla Lendott
Glenn Hysén och hustrun Camilla Lendott. Adam Ihse/TT

Glenns beslut med Camilla

Glenn Hysén är i dag en av Göteborgs kändaste profiler. För många har det känts som att han för alltid ska bo kvar i Sveriges näst största stad, som den evige göteborgaren han är.

Därför är det något av en chock att han och Camilla nu lagt beslag på en bostadsrätt i Mölndals kommun, som förvisso ligger i väldigt nära anslutning till Göteborg.

Annons

– Vi har funderat på detta länge. Ett tag var vi inne på att köpa lägenhet i Spanien eller Portugal, men då måste man ju nästan åka dit varje gång man ska utomlands. Eller det måste man ju inte, men man har den stående där. Så vi tänkte att va fan, vi köper en här hemma i stället, säger Glenn till Expressen.

Därför flyttar Glenn

Glenn ser en massa fördelar med att flytta från Göteborg. Hyresrätten de bor i nu har dessutom en betydligt högre hyra, runt 14 000-15 000 kronor i månaden plus garage, något som Glenn ser fram emot att slippa betala.

Annons

– Det är massa fördelar med att köpa nytt. Amorteringsfritt ett tag, man betalar ingen avgift de tre första åren och elen ingår. Vår månadskostnad blir långt under den vi har nu och med lånen så blir det ju som att man betalar till sig själv. Man slänger inte pengarna i sjön, säger Glenn Hysén.

Ja, så kul för dig och Camilla, Glenn!

Camilla Lendott och Glenn Hysén
Camilla Lendott och Glenn Hysén lämnar hyresrätten i Göteborg och flyttar till Mölndal. JOHANSSON THOMAS/Aftonbladet

Foto: TT

Annons