Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Gry Forssell avslöjar nya jobbet – efter 20 år på Mix Megapol

21 okt, 2024, 12:30
Gry Forssell
TT
Gry Forssell har ett nytt jobb – efter 20 år på Mix Megapol!
Annons

Gry Forssell har arbetat Mix Megapol sedan 2004. Det innebär att hon firar 20-årsjubileum i år!

För många svenskar är det en fullständig självklarhet att vakna upp tillsammans med Gry varje morgon. Men från och med 1 november kommer vi att kunna se och höra Gry i ett helt annat sammanhang.

Gry Forssells stilresa genom årenBrand logo
Gry Forssells stilresa genom åren

Gry Forssell avslöjar nya jobbet

Hon ska nämligen återvända till På spåret för ännu en säsong. Det blir hon och Jonas "Nyhets-Jonas" Rhodiner igen, trots att de hade allt annat än tur förra gången.

– Trots att vi hade näst högst poäng i grundspelet förra året så räckte det inte, så nu hade det ju varit fint med åtminstone EN vinst, säger Gry i ett pressmeddelande.

För Jonas verkar själva resultatet vara mindre viktigt.

Annons

– På spåret är som en dröm för mig, jag har alltid älskat att sitta i små utrymmen och ha fel, säger Jonas.

Gry berättar själv för Svensk Dam

Svensk Dam fick en längre pratstund med Gry i april. Då pratade hon om sin radiokarriär och vilken sorts inflytande hon har över innehållet.

– Just på radio så har jag ju varit där väldigt länge. Programmet heter ju mitt namn så jag har väl en ledarroll i programmet och gänget då. Jag är inte producent och jag är inte chef men jag har ändå en ganska tydlig ledarroll, sa Gry till Svensk Dam.

– Jag jobbar ju 06.00-10.00 varje morgon. Jag har gjort det i 20 år och att jag klarar det. Att jag tycker det är så roligt. Det är jag stolt över.

Annons