Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Gry Forssells nakenchock i direktsändning

17 sep, 2024, 18:30
author Victoria Morand
Victoria Morand
Blev inte riktigt som planerat – här är Gry Forssells nakenchock!
Annons
Saftiga prislappen på Madeleines lyxiga skor • Efter cellgifterna – så mår Kate nu • Uppgifter: Marius misstänks för nytt brott – 3 kungliga snackisar från vecka 37!Brand logo
Saftiga prislappen på Madeleines lyxiga skor • Efter cellgifterna – så mår Kate nu • Uppgifter: Marius misstänks för nytt brott – 3 kungliga snackisar från vecka 37!

Gry Forssell, 51, är en av Sveriges mest välkända profiler inom både TV och radio.

Just nu leder hon morgonshowen Gry Forssell med vänner på Mix Megapol men har även tidigare i år varit aktiv med bland annat SVT:s På spåret.

Gry Forssell har tidigare i en intervju med Svensk Damtidning berättat att just nu är det radio som gäller – men att det ibland kan finnas en viss saknad för att jobba med just TV.

– De senaste 20 åren har jag känt att radio varit min huvudsyssla. Men de TV-program jag har gjort, som har varit de här stora direktsända tv-programmen, då fokuseras ju all energi och all koncentration från hela veckan på en timme. Och det är en helt annan känsla. Det är en ganska häftig känsla också, faktiskt.

Annons

Trots att man inte syns lika mycket i radio som i TV – lyckades de få kameror som finns inne i radiostudion fånga upp när Gry råkade ut för en nakenchock!

Nakenchock i studion!

Varje morgon mellan klockan 06 och klockan 10 sänder Gry Forssell radioprogrammet ”Gry Forssell med vänner” i Mix Megapol.

Gänget som sänder radioprogrammet har även en egen podcast som består av 15 minuter – det är 15 minuter där programledarna tar upp sånt som inte hunnits med – eller sånt som behöver redas ut.

Annons

När kollegorna och vännerna diskuterar trafikproblem så avbryter Gry sig själv.

– Oj, nu tog jag fram alla brösten. Det var inte meningen, säger hon.

Podden filmas och i klippet som publicerats på Instagram syns programledaren försöka ta av sig tröjan.

– Jag tog av mig för mycket kläder. Jag skulle ta av mig tjocktröjan bara, säger hon och skrattar.

Hoppsan! En nakenchock! Jari Kantola/TT

Men ingen skada gjord – Grys miss i programmet fick kollegorna att brista ut i skratt och istället för att strunta i det som hände så berättar hon om händelsen för Expressen:

Annons

– Det var hett, säger hon skämtsamt.

Bild: TT/Instagram

Annons