Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Gunde Svan bekräftar problemen i relationen med hustrun Marie: ”Tyvärr negativt”

04 sep, 2024, 17:00
Gunde Svan berättar om relationen med hustrun Marie.
Annons

Gunde Svan behövde inte många år på jorden för att visa sin atletiska sida. Tidigt i livet fick folket se vilken fena han var på att åka skidor, hur han med sin sprudlande energi tog sig fram i spåren och såg till att bli en av Sveriges största idrottsprofiler.

Gunde Svan i tårar efter känslosamma fråganBrand logo
Gunde Svan i tårar efter känslosamma frågan

Efter skidkarriären har Gunde blivit en folkkär tv-profil. Han har synts i en rad olika program, men är kanske främst känd som den evige ledsagaren i långköraren ”Fångarna på fortet”.

Gunde har alltid varit en tävlingsmänniska, en person som gillar att kämpa för saker i livet – och det finns vissa kamper som varit lite extra tuffa, likt en svår nöt att knäcka.

Annons
Gunde Svan
Gunde Svan har varit med i en rad program. Här syns han i Let's Dance. Karin Törnblom/TT

Gundes kamp för hustrun Marie

För Expressen har Gunde berättat hur han fick tillämpa uttröttningsmetoden för att vinna hustrun Maries hjärta, att det var ett idogt arbete och en lång process som krävdes.

I dag har de varit ett par i över 40 år, har två barn ihop och ett barnbarn. Det var nog inte något Gunde kunde föreställa sig när han påbörjade den långa processen för att vinna Maries hjärta.

Gunde erkänner: ”Negativt”

Men det finns vissa problem, erkänner Gunde. I stunder tycker han att han glömmer bort familjen och då måste han åtgärda det ordentligt, säger den forne skidstjärnan.

Annons

– Det är kanske min absolut svagaste sida, att underhålla. Jag jobbar ju stenhårt och har problem att leva i nuet och ta dagen som den kommer, det är hela tiden framåt och nästa, säger Gunde och fortsätter:

– Det är tyvärr negativt i relation till Marie, att jag inte vårdar relationen tillräckligt mycket.

Gunde Svan med hustrun Marie
Gunde Svan och hustrun Marie. Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons