Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Gunilla Persson om att bli mormor – är så efterlängtat!

23 jul, 2024, 14:00
Alice Lövholm
Gunilla Persson.
Gunilla Persson kan inte vänta på att få bli mormor. Foto:TT
Nu öppnar Gunilla Persson upp sig om känslorna inför att bli mormor.
Annons
Gunilla Perssons chockbesked – bekräftar alla misstankar!Brand logo
Gunilla Perssons chockbesked – bekräftar alla misstankar!

Gunilla Persson blev en favorit på dansgolven ute i landet när hon ställde upp i årets melodifestival med låten I Won't Shake (La La Gunilla).

Vi lärde känna henne redan 2010 när hon gjorde sin entré i tv-programmet Svenska Hollywoodfruar.

Sedan dess har hon varit ständigt aktiv i tv-rutan och hon slutar aldrig att underhålla oss.

Nu kommer hon med nya barnbesked och öppnar upp sig om sina känslorna kring ämnet.

Gunilla Persson.
Idag är Gunilla Perssons dotter Erika 21 år gammal som satsar för fullt på sin musikkarriär. Foto:Jari Kantola/TT

Erikas hemliga pappa

Gunillas dotter Erika är idag 21 år gammal. Gunilla har själv uppfostrat henne och alltid hållit tyst om vem hennes pappa verkligen är.

Annons

För Expressen kunde Gunilla berätta att Erika själv listat ut vem hennes pappa är.

– Hon är för smart för att inte ta reda på grejer själv. Vilket hon hade gjort. Hon är ju en väldigt smart tjej. Hon är otroligt duktig. Vi har en mycket mer öppen relation nu än när jag höll det hemligt för henne. Jag berättade för några år sedan, säger Gunilla till tidningen.

Expressen har tidigare kunnat avslöja att pappan är en amerikansk företagare och miljardär i 90-årsåldern. I en intervju med tidningen berättar Gunilla om sina tankar kring pappan och valet att inte skaffa fler barn.

"Ett barn till"

– Jag var ju nära på 44 år när Erika föddes. Det var ju lite av ett mirakel. Läkaren frågade mig, och jag hoppas att du publicerar det här: ”Har du använt dig av donatorägg?”, säger hon till Expressen och fortsätter:

Annons

– ”Va? Nej, det är mitt eget ägg”, sa jag. Du ligger mellan 30 år och 35 år i åldern när vi har gjort testerna”, sa läkarna. Jag frågade: ”Jaha, så det betyder att jag kan få flera barn” och fick svaret ”Ja, du kan ha en, två, tre till”. Om jag hade varit gift då och haft bra förhållanden med mannen hade jag ju åtminstone fått ett barn till."

Gunilla Persson berättar att hon kan ångra att hon inte hittade en man som hade gett Erika en fadersfigur och syskon. Nu hoppas hon istället på barnbarn – men det kan dröja för just nu satsar Erika för fullt på sin musikkarriär.

– Jag säger till henne, börja tidigt så att du inte får någon lastgammal mormor. Utan satsa på barn och familj nu i 20-årsåldern, säger Gunilla till Expressen.

Foto: TT

Annons