Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Händelsen med Carola mörkas helt för publiken – sker bakom kulisserna

07 jul, 2024, 14:00
author Albin Bramstedt
Albin Bramstedt
Carola Häggkvist.
Carola Häggkvist befinner sig just nu på turné. Instagram, Karin Törnblom
Händelsen fångades på kamera bakom lyckta dörrar – nu visar Carola upp det snöpliga som publiken aldrig fick se.
Annons
Hen i kungafamiljen vill kändisarna sjunga med!Brand logo
Hen i kungafamiljen vill kändisarna sjunga med!

Carola Häggkvist är mer eller mindre alltid ute på en ny turné eller spelning. I sommar är schemat späckat och i veckan bar det av till vackra Kongsberg i Norge. Staden ligger belägen sydväst om huvudstaden Oslo.

Men det är ett herrans tempo Carola reser runt med. Knappt ett dygn tidigare var hon i Tylösand, med hela bandet på plats. Det resande livet passar henne verkligen.

En av Sveriges mest framstående artister – Carola Häggkvist! Karin Törnblom/TT

Däremot är ingen turné skrupelfri. Bandets sångare kan tappa rösten, turnébussen kan få punktering eller... så kan det bli problem med scenkläderna.

Annons

Nu har Carola visat upp ett av de mer vanliga problem som uppstår när man är på resande fot.

"Får stanna kvar utanför scen"

Artisten är väldigt aktiv på sociala medier, i synnerhet Instagram. Där kan man följa henne och få en unik inblick i hennes liv som kändis.

Med drygt 280.000 följare når hon ut till en stor skara människor som varje dag interagerar med henne. Men under torsdagen verkar något ha blivit lite knasigt.

I en lång text beskriver hon den härliga spelningen i Kongsberg, men även hur hennes korsett inte passade speciellt väl.

"Hela byn lever upp! Solen kom t.o.m. fram vid soundcheck och jag provade min svarta korsett under tiden … ( men den får stanna kvar utanför scen och in turné bussen.. ha ha ) Hellre kunna vara fri i sången med Bra leverans på scen än enbart fin och tjusig på bild. Eller hur?", skriver hon i inglägget.

Vi håller väl med henne? Det viktigaste är ju att Carola är bekväm och känner sig redo att sjunga.

Annons

Avslöjar den galna händelsen

Sångerskan berättar även att det hände något minst sagt oväntat under dagen i Norge.

"Sen blev det även lång radiointervju för Nrk mm. Och medan vi gick en liten bit på byn för å finna ett lugnare sted så såg jag den fina blå dörren med vacker blomster runt och vi tog några bilder där. Då blev jag spontant bjuden på lite sangria av de som bodde i huset och som hade förfest medan jag gjorde radiointervjun.. 😂🎶🎸 Ja ungefär så och lite till har min dag varit..", fortsätter Carola.

Hon verkar minst sagt trivas med den här typen av tokiga historier och händelser, våran Carola.

Foto: Karin Törnblom/TT. Skärmdump: Instagram

Annons