Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Här är beviset på att det är en liten bebis på gång

31 maj, 2011, 08:01
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Nu finns det absolut inga tvivel, Frankrikes presidenthustru Carl Bruni är gravid…

Annons

Det har länge spekulerats i om Frankrikes president Nicolas Sarkozy, 56, och hans hustru Carla Bruni, 43, skulle vänta sitt första gemensamma barn. Och under G8-mötet i Frankrike i dagarna fanns det inga tvivel. Presidenthustrun visade stolt upp sin lilla babymage. Enligt people.com ska Carla gravid i fjärde månaden och hennes pappa Pal Sakrozy är säker på vilket kön det blir.

– Jag är säker på att det blir en liten flicka och att hon blir lika vacker som Carla, säger han till tyska tidningen Bild.

Totalt fyra söner

Carla har sedan tidigare en son, Aurélien,9, med filosofiprofessorn Raphaël Enthoven och Nicolas Sarkozy har tre söner. De två äldsta sönerna, Pierre, 26 och Jean, 25, fick han med första hustrun Marie-Dominique Culioli och sonen Louis, 14, med andra hustrun Cécilia Ciganer-Albéniz. Så med totalt fyra söner skulle det nog inte vara helt fel med en liten flicka…

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Anna Frödell

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Heta rykten att Carla Bruni väntar tvillingar »

Annons