Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Här avslöjas Maria Forsbloms relation med kollegan – efter alla tecken!

03 okt, 2024, 04:30
Martin Järborg och Maria Forsblom
Visst har man anat att Maria Forsblom och kollegan har ett gott öga för varandra – och nu bekräftas allt!
Annons
Här kuppar Soraya & Maria intervjun med Anders PihlbladBrand logo
Här kuppar Soraya & Maria intervjun med Anders Pihlblad

Maria Forsblom, 38, började som studiovärdinna på TV4 och är numera programledare i Nyhetsmorgon – där hon är djupt uppskattad.

Ja, varje gång Maria dyker upp i rutan tokhyllas hon på sociala medier. Och hon är även populär bland sina kolleger, där det på stort är en väldigt fin gemenskap.

Det har flera Nyhetsmorgon-profiler vittnat om. Maria har till exempel sagt till Svensk Damtidning att man verkligen lutar sig mot sina kolleger eftersom de är några av få som verkligen vet vad jobbet innebär.

Och nu får vi se med egna ögon hur nära två Nyhetsmorgon-kolleger kan komma – på Marias nya privata bild!

Maria Forsbloms ord om kollegerna

När Svensk Damtidning fick en pratstund med Maria i början av året nämnde hon flera personer som betyder extra mycket för henne på TV4, så som Tilde de Paula, 51:

Annons

– När jag började som studiovärdinna så gjorde Tilde Nyhetsmorgon på heltid, och då tog hon mig under sina vingar på ett väldigt fint och öppenhjärtigt sätt, sa hon då.

Men det här är inte alltså den enda kollegan som betyder lite extra för Maria. Nyligen var TV4-profilen faktiskt tvungen att dementera ett kärleksrykte med Martin Järborg efter att deras fina kemi i rutan missförståtts av vissa:

"Haha, vad roligt att det syns att jag trivs att jobba med Martin. Men ingen nyförälskelse, we go way back", skrev Maria då till Hänt.

Och runt samma veva fick även se Maria och Soraya Lavasanis privata relation. De båda sprang tjejmilen för några veckor sedan och hyllade varandra på sina respektive Instagramkonton.

Här avslöjas Maria och kollegan

En fin vänskap som nu blir tydlig igen. Maria har nämligen publicerat en härlig och höstig bild på sig själv på Instagram, och en av de som kommenterar är just Soraya:

"Fin!!", skriver hon om sin vän och kollega.

Ja, precis som man tidigare kunnat ana har kvinnorna också en privat vänskap – det är underbart att se!

Foto: Skärmdump TV4

Annons