Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Här börjar Linus Wahlgren skrika rejält framför Pernilla – blir helt chockad

25 okt, 2024, 09:00
Linus Wahlgren tappar det fullständigt framför Pernilla Wahlgren.
Annons

Pernilla Wahlgren har växt upp i rampljuset. Med åren har hon blivit van att bjuda på sig själv och är bland annat programledare för Allsång på Skansen, grundare till podcasten ”Wahlgren & Wistam” och syns i egna realityserien ”Wahlgrens värld”.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

I ”Wahlgrens värld” får tittarna en djupare inblick i Pernillas liv. Inte minst hennes nära relation till familjen – och alla galna upptåg som de är med om titt som tätt.

Det är tydligt att familjen är bekväma framför kameran, att de kan fungera som vanliga människor trots att det står personer och filmar dem när de ska ta sig an vissa vardagsbestyr.

Annons
Linus Wahlgren och Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren är nära sin familj – inte minst brodern Linus Wahlgren. Karin Törnblom/TT

Här börjar Linus Wahlgren skrika

I veckans avsnitt av ”Wahlgrens värld” får man se när Pernilla och brodern Linus Wahlgren ska försöka fånga en mus – något som visar sig bli allt annat än en enkel uppgift.

– Linus, det är en mus här! Jag tror att jag fångat honom. Jag vågar inte lyssna, för då kanske han springer iväg, säger Pernilla Wahlgren som täckt över musen med ett durkslag.

När Linus sätter sig på huk framför Pernilla, tar han tag i durkslaget och lyfter försiktigt för att kolla om musen är kvar. Då ser han hur något börjar röra på sig och han drabbas av panik.

Annons

– Aaahhhh, aaaaahhhh, ahh, ahh! säger Linus med ett gutturalt läte.

– Jag har aldrig låtit så där tidigare? säger han chockat.

Pernilla känner inte igen sin bror

Linus gutturala läte överraskar även Pernilla. Hon känner inte igen sin bror, undrar vad det är för ljud han egentligen kan ge ifrån sig och börjar dessutom reflektera över hans tuffhet.

– Det är en mus, inte en björn, säger Pernilla.

– Men han var ju på väg upp för armen, försöker Linus.

– Jag har aldrig hört någon skrika så mycket över en mus. Mannen, bilden av karlakarlen Linus Wahlgren, den föll, fortsätter Pernilla.

Foto: TT/Instagram

Annons