Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Här dyker gästen upp naken i Efter fem – Henrik Alsterdals kraftiga reaktion

08 okt, 2024, 15:30
Henrik Alsterdal reagerar direkt när han får se bilden i Efter fems direktsändning.
Annons
Här är profilerna i "Efter fem"Brand logo
Här är profilerna i "Efter fem"

Likt en lägereld samlar Efter fem tusentals tittare varje dag. Där blir de vägledda av några av TV4:s starkaste profiler, som bland andra Anna Brolin och Henrik Alsterdal.

De är så bekväma i sina roller att det känns som att de kan hantera vilken nyhet som helst. Det spelar ingen roll om ämnet är allvarligt eller lättsamt: Anna och Henrik ser till att ro skutan i hamn oavsett.

Och även i måndagens sändning verkade det flyta på fint. Men så var det dags att bjuda in gästen Carin da Silvia – och då blev Henrik helt perplex över det som utspelade sig i direktsändning.

Annons
Henrik Alsterdal
Henrik Alsterdal är en av TV4:s skickligaste programledare. TV4

Henrik ställd i sändning

Carin, som gjort sig känd som proffsdansare i Let's Dance och programledare för diverse program, fick likt alla andra gäster en introduktion innan hon äntrade studion.

På skärmen visades några korta klipp från hennes karriär. När programmet ”Förkväll”, där Carin tidigare var programledare, nämndes så stannade Henrik plötsligt upp.

I klippet stod den före detta strongman-utövaren Magnus Samuelsson utan tröja och spände musklerna, vilket fick Henrik att reagera kraftfullt i Efter fem.

Annons

– Här var det en liten nakenchock också i direktsändning minsann, säger han märkbart tagen.

Henriks beteende i Efter fem

Henrik är dock ett fullblodsproffs. Han fnissade av sig händelsen, fanns sig snabbt och återgick till att presentera Carin da Silvia som om ingenting hade hänt.

Ja, även när det oväntade sker så visar Henrik att han är snabbfotad och skicklig på att parera oväntade händelser.

Det är inte för inte som han är en av kanalens mest uppskattade profiler!

Henrik Alsterdal
Henrik Alsterdal blir perplex när han ser nakna Magnus Samuelsson i studion. TV4

Foto: TT

Annons