Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Här försvinner Carola från scen mitt i sången – allt fångas på film: "Tårarna rann"

26 aug, 2024, 11:00
Carola Häggkvist
Carola Häggkvist bjuder på ett fartfyllt framträdande – och plötsligt försvinner hon från scen. Nu sprids videon.
Annons
Hen i kungafamiljen vill Carola helst sjunga med!Brand logo
Hen i kungafamiljen vill Carola helst sjunga med!

Carola Häggkvist, 57, har varit i rampljuset i över 40 år och det är svårt att hitta någon som är lika självklar på scen.

Ja, artisten ger alltid sitt allt och torsdagens uppträdande på Gröna Lund i Stockholm är inget undantag.

Carola tar i från tårna och bestämmer sig plötsligt för att lämna scenen under speciella former. Och allt fångas på film...

Carola lämnar scenen – mitt i framträdandet

Carola har en stor Instagram som följs av nära 300 000 personer som hon uppdaterar flitigt, både om sitt privatliv och sina konserter.

Så att vi skulles nås av torsdagens framträdande även här är inte konstigt. Men publiceringen sticker ändå ut. Inlägget är skrivet av Lollo Sjaunja, som jobbar i Carolas team, och hon väljer att visa upp en särskild händelse.

Annons

Det är när Carola sjunger sin dunderhit "När löven faller" som artisten plötsligt - mitt i sången - börjar klättra över staketet mot publiken.

Väl på andra sidan går Carola runt bland de lyckliga i publiken som sedan får kramar av artisten. I inlägget går att läsa mer om den fina stunden:

"’Lollos reflektioner’ Carola ♥️ I din värld är ett staket något man klättrar över. Något som man, om man som du alltid har det goda för ögonen, sitter på för att få en bra överblick över de medmänniskor man har omkring sig".

Tårarna efter Carolas beslut

Lollo, som alltså jobbar med Carola, skriver vidare:

"Som igår när du sjöng dig igenom ett jublande folkhav på Gröna Lund för att kunna ge din publik på rullstolsplatserna, som du kallar VIP-platserna, kramar och värmande ord. Ingen som du ♥️".

Annons

På video får vi se Carolas gest med egna ögon och det är svårt att inte bli rörd. Något som också blir tydligt i kommentarsfältet:

"Stod längst fram vid scenen men tårarna rann under detta moment 🥹. Sveriges enda superstar men ser alla ändå, så tacksam att vi har någon som Carola! ✨🙌🏻👏🏻❤️", skriver en person.

"Här är en av anledningarna att jag älskar finaste Carola♥️. Hon har ett hjärta av guld, det visar hon om och om igen", skriver en annan.

"❤️Jag blev så tagen och tårögd över Carola’s otroliga ödmjukhet och kärlek till alla medmänniskor ♥️❤️♥️", skriver en tredje.

Foto: Instagram/carolaofficiell

Annons