Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Här gör Anders Pihlblad det förbjudna i TV4 – allt fångas på bild

23 okt, 2024, 07:18
Oturen är framme för Anders Pihlblad – mitt i brinnande direktsändning!
Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Anders Pihlblad har varit TV4 trogen i stort sett hela sin karriär. Kanalen har i sin tur belönat profilen med en rad prestigefyllda uppdrag – inte minst en av programledarrollerna i Nyhetsmorgon – och han har inga planer på att sluta.

I stället fortsätter han med van hand att parera skickligt mellan höga och låga ämnen, ser till så att tittarna både få ta del av lättsamma och allvarliga nyheter, samtidigt som han sitter i studion och vetgirigt ställer frågor till gästerna.

Annons

Oftast har han erfarna Soraya Lavasani vid sin sida. De har visat sig ha god kemi och kompletterar varandra på ett sätt som tittarna kommit att uppskatta enormt.

Soraya Lavasani och Anders Pihlblad
Soraya Lavasani och Anders Pihlblad är två av TV4:s mest erfarna programledare. TV4

Missarna i TV4

När det råder direktsändning kan allt hända. Därför är det skönt att två så erfarna programledare som Anders och Soraya befinner sig i studion, alltid redo för oväntade händelser.

Ibland händer det att man råkar presentera gäst med fel namn, andra gånger är det en mikrofon som strular som kräver att programledarna agerar och är snabbfotade.

Annons

Anders pinsamma miss

I onsdagens sändning begick Anders Pihlblad en tabbe som snabbt uppmärksammades av tittarna. Hans mobil låg nämligen på golvet, samtidigt som han intervjuade mellanösteranalytikern Aron Lund i studion.

”Anders du har tappat din mobil på golvet...”, skriver en person i programmets kommentarsfält på Instagram.

Och mycket riktigt, på bilder kan man se när Anders rör lite ledigt på sig i sin stol, samtidigt som han råkar tappa sin mobil på golvet.

Annons

Eftersom Anders är erfaren som få låtsas han som ingenting – och intervjun fortsätter som om inget hade hänt.

Soraya Lavasani och Anders Pihlblad
Längst ner till höger ser man Anders Pihlblads flygande mobil. TV4

Foto: TV4

Annons